Wpis z mikrobloga

@biesy właściwe dlaczego miałoby to nie być ok?
Nie ok jest bycie chorym i zaburzonym np. Wmawiajac sobie, że ma się 3cia płeć albo Wmawiajac innym, że trzeba się do Ciebie zwracac per "wy".
  • Odpowiedz
Dobrze, ze geje sie nie moga rozmnazac. Matka natura przewidziala fakt ze niektore jednostki moga wyjsc wadliwe z produkcji i nie nalezy im umozliwiac replikacji :)
  • Odpowiedz
@biesy: its okay to be gay; its okay to be white; its okay to be black; its okay to be hetero.
każdy, kto ma jakiś problem z tymi hasłami, powinien się leczyć na głowę, albo być izolowany od społeczeństwa.
  • Odpowiedz
właściwe dlaczego miałoby to nie być ok?

Nie ok jest bycie chorym i zaburzonym np. Wmawiajac sobie, że ma się 3cia płeć albo Wmawiajac innym, że trzeba się do Ciebie zwracac per "wy".

@kipowrot: ja tylko stwierdzam fakt, ty sobie dorabiasz dalszą historię :).

wypedalaj
  • Odpowiedz
@biesy samo to ze poswieciles tyle czasu zeby odpisac na temat gdzie wszyscy inni maja na to dosc konkretnie w------e swiadczy o tym, ze to ciebie piecze. Jestem piwniczniakiem, dobrze ze moja zona i nasze dziecko tez.
  • Odpowiedz
@biesy: myślę, że w najgorszym kontekście to po prostu odpowiedź na skrajnie rasistowskie i przede wszystkim głupiutkie ruchy SJW i BLM. jesteś tak jednostronny, że nie spodziewam się sensownych wypowiedzi. :(
  • Odpowiedz