Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +368
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
23567435375 +122

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

ograłby ktoś może chwilkę i dał feedback? taka tam prosta szczelanka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gamedev #gry #programowanie
źródło: comment_RUrJcBLkNzZzdkmGx4aR0aPC480lYcp9.jpg
Pobierz@Arthes: Dramatyczne sterowanie, trochę mało fpsów
Generalnie cały gameloop jest elegancki, trochę wkurza brak możliwości sterowania wsad, ale nie jest to specjalnie istotne.
Jedyne co jest trochę problematyczne to całe ui. Wiem, że miało być czystominimalistycznie, ale nie bardzo. Taka np informacja o tym, że trwa reload jest zupełnie nieczytelna, lepiej
źródło: comment_BfqQHtsuaZZPQ9IfyGA546iLGP9oCq9o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
dzięki wielkie wszystkim za feedback :) to taka wstępna wersja, teraz już wiem na czym dalej się skupić - i może kiedyś nawet uda się to skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arthes: Wkręciłem się i udało się ukończyć. Upgrade'y świetne, niezły balans w sumie. Tak z czystej ciekawości, w czym napisałeś tę grę?
źródło: comment_oETR2ZIgrGhBSZxzcItFx2wU4vZhyX1k.jpg
Pobierz