Aktywne Wpisy

Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
źródło: BA4022A9-3F40-4EAB-8812-D2BF92C19A69
Pobierz
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca

ograłby ktoś może chwilkę i dał feedback? taka tam prosta szczelanka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gamedev #gry #programowanie
źródło: comment_RUrJcBLkNzZzdkmGx4aR0aPC480lYcp9.jpg
Pobierz@Arthes: Dramatyczne sterowanie, trochę mało fpsów
Generalnie cały gameloop jest elegancki, trochę wkurza brak możliwości sterowania wsad, ale nie jest to specjalnie istotne.
Jedyne co jest trochę problematyczne to całe ui. Wiem, że miało być czystominimalistycznie, ale nie bardzo. Taka np informacja o tym, że trwa reload jest zupełnie nieczytelna, lepiej to zmienić na jakiś progress bar, np kołowy jak w nowej zeldzie:
źródło: comment_BfqQHtsuaZZPQ9IfyGA546iLGP9oCq9o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
dzięki wielkie wszystkim za feedback :) to taka wstępna wersja, teraz już wiem na czym dalej się skupić - i może kiedyś nawet uda się to skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arthes: Wkręciłem się i udało się ukończyć. Upgrade'y świetne, niezły balans w sumie. Tak z czystej ciekawości, w czym napisałeś tę grę?
źródło: comment_oETR2ZIgrGhBSZxzcItFx2wU4vZhyX1k.jpg
Pobierz