Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
bArrek +150
Ja potrzebuje tylko dziewczyny która będzie siadała na mordzie chciała żeby lizać jej stopki będzie prowadzała mnie na smyczy i kazała szczekać czy to tak wiele???

ograłby ktoś może chwilkę i dał feedback? taka tam prosta szczelanka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gamedev #gry #programowanie
źródło: comment_RUrJcBLkNzZzdkmGx4aR0aPC480lYcp9.jpg
Pobierz@Arthes: Dramatyczne sterowanie, trochę mało fpsów
Generalnie cały gameloop jest elegancki, trochę wkurza brak możliwości sterowania wsad, ale nie jest to specjalnie istotne.
Jedyne co jest trochę problematyczne to całe ui. Wiem, że miało być czystominimalistycznie, ale nie bardzo. Taka np informacja o tym, że trwa reload jest zupełnie nieczytelna, lepiej
źródło: comment_BfqQHtsuaZZPQ9IfyGA546iLGP9oCq9o.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
dzięki wielkie wszystkim za feedback :) to taka wstępna wersja, teraz już wiem na czym dalej się skupić - i może kiedyś nawet uda się to skończyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arthes: Wkręciłem się i udało się ukończyć. Upgrade'y świetne, niezły balans w sumie. Tak z czystej ciekawości, w czym napisałeś tę grę?
źródło: comment_oETR2ZIgrGhBSZxzcItFx2wU4vZhyX1k.jpg
Pobierz