Wpis z mikrobloga

Jak ja nie trawię tego tępego dziada. Ten koleś na stanowisku trenera reprezentacji to jedna wielka pomyłka. To że koleś nie potrafi się wypowiadać można jeszcze mu wybaczyć. Ok, nie każdy jest osobnikiem inteligentnym chociaż od selekcjonera kadry chyba powinno się tego wymagać. Nie zawsze powołania są popierane przez kibiców ale nie jestem w stanie zrozumieć powołania recy jak i 99% innych osób. Na pewno każdy pamięta w kółko powtarzane "przygotowujemy się do eliminacji euro i na tym się skupiamy" podczas dostawania batów w lidze narodów kilka miesięcy temu, co do dziś jest przypieczętowane ilością wygranych reprezentacji za jego kadencji w liczbie 0. Tymczasem na kilka dni przed upragnionymi i zatrenowanymi eliminacjami euro Brzęczek mówi że nasz rywal jest faworytem w grupie. I to nie są Francuzi, Niemcy czy Włosi. To pie*dolona Austria. Mamy fenomenalną ofensywę ale jakbym był piłkarzem i usłyszał że w taki sposób trener zagrzewa mnie do strzelania bramek to na tym boisku nie chciało by mi się nawet wysmarkać. I nie zdziwię się jak właśnie w czwartek kadra zaprezentuje piach jak to ma w zwyczaju. Jak tylko widzę mordę tego gościa to aż coś się we mnie gotuje. Dziwnie mi to mówić, ale mimo kibicowania polskiej reprezentacji trochę bym się cieszył jakbyśmy zebrali wpie*dol od Austrii bo to byłby duży krok ku temu żeby ten pajac wyleciał z hukiem z kadry.
#polska #reprezentacja #reprezentacjapolski #mecz #polskaaustria #pzpn #euro2020
L.....2 - Jak ja nie trawię tego tępego dziada. Ten koleś na stanowisku trenera repre...

źródło: comment_agoJFzAsCHg3LDyawjfqCu85C3o5z3ao.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
@Luka1612: jak nie zagra 3 napadziorami w formie to życzę by dostali i 5:0 w dupę

@Ezev: oczywiście że nie zagra, bo byłoby to glupie

@Luka1612: też go nie trawie i chciałbym żeby wyleciał, ale ma to szczęście że nasi piłkarze grają w klubach i są w formie. Mimo to jeśli z tych dwóch meczy zdobędziemy mniej niż 4 pkt to pokaże że jest beznadziejnym selekcjonerem.
  • Odpowiedz
@Elbrus: O ile Piątek może tylko na szpicy grać, to Lewy i Milik mogą grać spokojnie cofniętych napastników. To by się dało ułożyć, ale trzeba odwagi, by taki skład wystawić, a ten błazen nie ma jaj.
  • Odpowiedz
@johnblaze12345: to nie lepiej wystawić Zielińskiego za dwoma napastnikami? W polsce nawet pomocnicy nie potrafią zamienić ze sobą kilku celnych podań a ty oczekujesz, że trzech napastników będzie sobie samemu kreować akcje? No i co ze skrzydłowymi? Ty nazywasz to odwagą a wielu nazwie to głupotą
  • Odpowiedz
ten błazen nie ma jaj.

@johnblaze12345: Może jaja jakieś tam ma ale on jest zwykła pacynka Bonka i reszty swity i robi to co mu każą inaczej by nie został selekcjonerem kadry
  • Odpowiedz
@Luka1612: zaskoczę cię on nie wyleci po 1 przegranym meczu rudy w życiu nie przyzna się do błędu tak szybko a co do recy to w jednym z tych 2 meczów wyjdzie w pierwszym składzie takie mam przeczucie xD
  • Odpowiedz