Wpis z mikrobloga

@Antlioon: w sumie to akurat szanuje wielu jest cwaniaków którzy albo unikali by spotkania albo zebrali ekipe i z bejsbolami mu #!$%@? chłop choć przegryw i zjeb to przynajmniej wypił piwo które se nawarzył
@riko1: może to urojenia ale znam takich jak ty "hahaha nie kozaczz bo z chopakami ci #!$%@? po szkole przeegrywie :DDDDDDDDDD" a ja tylko czekałem aż będziemy sam na sam w bramach od razu miekła rura i było "nie no co ty ziomek ty spoko jesteś :ddddddd ja do ciebie nic nie mam zostaw mnie :dddddd" myslisz że jesteś mocny bo z obstawą rzucasz w klubach jakieś #!$%@? teksty a kiedy
@morgiel stary ale ja nie mówię o obstawie która wychodzi z Tobą w tym samym momencie i fika do oponenta xD obstawy się bierze w razie gdyby właśnie zjeb patologiczny wyskoczył z ziomkami na gościa który wyszedł do niego sam albo gdyby wyciągnął broń, jak wszystko jest tak jak było ustalone to obstawa czeka na koniec spotkania i co najwyżej zbiera kolegę z podłogi. Sam zawsze biorę obstawę w razie czego bo
@riko1: #!$%@? w 90% przypadków kiedy walka idzie nie po mysli patusów wkraczają może jesteś z ekipą w tej mniejszośći ale i tak wszelkiego rodzaju obstawy i widownia to są potrzebne podczas ustawek jak #!$%@? majtki
@riko1: ja też jakoś bardzo zangazowany nie jestem ale już troche walk stoczyłem i widziałem i niestwety często tak to było no nic wierze na słowo że jesteście w mniejszości niepotrzebnie cię wyzwałem od "patologicznych zjebów" sorry xd wszystkiego dobrego