Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Ujmę to tak: możesz być zajebisty i chodzić do muzeów. Możesz być jeszcze bardziej zajebisty - chodzić do muzeów a jednocześnie być wyluzowany i umieć sobie pośmieszkować z januszami i nie mieć problemu by pośmiać się z chodzenia do muzeów.
  • Odpowiedz
OP: Słuchajcie, absolutnie nie czuje się z tego powodu lepszy, że spędzam czas inaczej. Nie robię tego na pokaz, żeby się komuś pochwalić, oraz aby podbudować swoje ego. Jestem po prostu ciekawy świata, interesuje się różnymi zagadnieniami i wykorzystuje możliwości. Jeszcze rozumiem starszych, którzy faktycznie w życiu wiele już widzieli i już zwyczajnie im się nie chce, ale mając 25-35 lat nie czuć potrzeby zobaczenia czegokolwiek?

Ten komentarz został dodany przez
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: to tak jak z wszystkim. Mozesz popatrzec jak kobiety marnuja sobie zycie z frajerami, jak faceci marnuja sobie życie z kretynkami i tez zrobic o tym post bo jak to mozliwe? Zyj swoim zyciem a nievh oni tez zyja jak chca
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: co ty dystansu za grosz nie masz, ze się przejmujesz? Trzeba było odpowiedzieć w równie zabawny sposób i tyle. Po wypowiedzi jednak czuje, ze przez to, ze skoczysz do muzeum i przeczytasz pare kartek stawiasz się wyżej niż te poczciwe chłopaki i wyżej srasz niż dupę masz. Z takich zawsze ciśnie się bekę, ale w dobrej wierze, żeby zrozumieli ze wcale tacy wyjątkowi nie są i złapali w końcu
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania pracowałem w wielu miejscach i z różnymi ludźmi. Zachowania które opisałeś kojarzę z prac w których stykałem się z robolami i Januszami. Po prostu dla nich najważniejsze to jebnąć flache i obejrzeć mecz. Na niczym się nie znają, niczym nie interesuja, niczego nie osiągną bo się nie rozwijają. Jak z popularnej na wykopie pasty o Januszu który w jednej robocie do końca życia traci zdrowie niczego nie osiągnąwszy powtarzając sobie
  • Odpowiedz
OP: @WisniowySz strzał w dziesiątkę ( ͡ ͜ʖ ͡) spawanie, montaż. Ktoś kto zna temat wie o czym mówię.

Nie mam charakteru? Nie potrafię się dogadać? Są ludzie, z którymi ciągiem potrafię parę godzin przegadać i czuję się zajebiście. Jak wspomniałem na początku w większości to są solidne chłopy, z którymi mam dobre relacje i nie chce robić kwasów, bo nie lubię sobie robić pod
  • Odpowiedz
  • 0
@RevulsioN to ty chyba innych nacji na wczasach nie widziałeś, ogólnie wiekszosc Europy lubi sobie na wakacjach popić i wyluzować nie tylko Polacy. O reszcie świata się nie wypowiadam bo nie miałem okazji być na wakacjach z innymi nacjami.

Tacy Anglicy na przykład - na Majorce stacjonuje policja brytyjska żeby temperować n--------h rodaków bo miejscowi mieli już dosyć ;)
  • Odpowiedz