Potrzebuję postawić sobie jakiś sklep internetowy, na którym fajnie będzie można pokazać różne rzeczy z automatyzacji (od formularzy, przez jakieś drag&drop, radio buttony, pop-upy, sortowanie itd). Im więcej różnych, mniej czy bardziej typowych opcji, tym lepiej) Jakiś konkretny CMS ma rację bytu? Dużą zaletą, byłaby też dość przejrzysta baza ;)
@Pojedynczy: Znam tę stronę :) Ale muszę mieć możliwość zrobienia backupu, jakby strona padła :P Chodzi o zrobienie takiego kursu, żeb y ktoś mógł wbić na stronę i sam zobaczy :P @uszanowanko: Moja mama robi akurat :< Ale sklepu mi nie zakodzi
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
Potrzebuję postawić sobie jakiś sklep internetowy, na którym fajnie będzie można pokazać różne rzeczy z automatyzacji (od formularzy, przez jakieś drag&drop, radio buttony, pop-upy, sortowanie itd). Im więcej różnych, mniej czy bardziej typowych opcji, tym lepiej)
Jakiś konkretny CMS ma rację bytu?
Dużą zaletą, byłaby też dość przejrzysta baza ;)
http://automationpractice.com/index.php
@uszanowanko: Moja mama robi akurat :< Ale sklepu mi nie zakodzi