Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Jakby co, można zwiedzać, za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#historia #festungbreslau
źródło: comment_uE6kNfKTQtB2pZwqZgWH2Kt3NZHfrcMX.jpg
Pobierz1.Fort piechoty nr 6 można zwiedzać w soboty w godzinach 10:00 - 14:00.
2. Lokalizacja obiektu w google maps.
3.
źródło: comment_86lBKHbeYWeANyvpjf1IsXGv04GqfJaS.jpg
PobierzPS. Kociołek też dobry
@bialoruskie_standardy: Robicie swietna robote i naprawde "Szanuję hard za inicjatywę" a zadalam pytanie na wypadek podobnej inicjatywy w moim miejscie. Prace mozna wykonac samemu ale pozbycie sie smieci kosztuje. Nawet za wywiezienie dobrej ziemi (bez gruzu) trzeba sporo zaplacic.
@Gorrann: Jak będę po raz 4 we Wrocku też podjadę. Gdzie to jest?
źródło: comment_S6CKT0PAnvedcCVNu6DO0YVqu3dCDTWb.jpg
Pobierz