Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Mirek224 +62
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

Takie chamstwo w GLSie jest do tej pory, najbardziej konfliktowa firma kurierska XD
#heheszki #humorobrazkowy #kurier
źródło: comment_zWnPKi8ILvoOr08i5Jw95DSmhBRhvCqe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_biWEYft8qbheDNaUDIFEZzJkLAmC7ewN.jpg
Pobierz@jarek_wctls: Na coś w stylu "przepraszam, ale pracuję tylko do 16" Twoja kultura osobista by nie pozwoliła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I dziękuję za filmik. :) Też opieram się głównie na relacjach znajomych. Dwa tygodnie w trasie, to nie problem, bo jestem singlem. Rok można się przemęczyć i odłożyć niezłą kwotę.
Zwłaszcza, że słyszałem od kumpli, że system wygląda tak: dwa tygodnie w trasie, tydzień w domu.
Ja na przykład nie lubię odbierać paczek w firmie ponieważ nie lubię jak współpracownicy mi się patrzą co kupiłem.
PACZKOMATY to nawet nie przyszłość tylko teraźniejszość J---Ć POCZTĘ POLSKĄ
Co do jeżdżenia samochodami, to bardzo mi to odpowiada. Wcale mnie to nie męczy, mogę jeździć długimi godzinami. Jeden z lepszych zawodów jakie wykonywałem.