Aktywne Wpisy

GangKobry +583
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz
EditorTM +104
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz

@push3k-pro: to poczekaj, aż opiszę co o-------m w piątek. Jak sobie to przypominam, to żenadometr wywala w kosmos. Gdybym sam tego nie przeżył, za nic bym nie uwierzył, że ktoś może mieć takiego pecha/być takim dzbanem jak ja. Już czekam na tą falę roastu z mojej osoby, ale i tak mam zamiar to opublikować.
Jak np między 1 a drugim stopniem studiów ktoś pracował nie w branży np. 2-3 lata to czy potem po 2 stopniu studiów składa gdzieś CV to lepiej byt wpisał tamtą pracę w CV czy zostawić lukę w edukacji i pominąć to?
Dwa umiejętności i uprawnienia to wiadomo wpisuje się zależnie od tego na jakie stanowisko się aplikuje
@Fafnucek: Duża część z tych pytań i sposób artykułowania pewnych kwestii w UK choćby zakończyła by się procesem i ogromnym odszkodowaniem dla rekrutowanej osoby.
Pracuję w Londyńskiej agencji i osoby rekrutowane mają odpowiedzieć jaką wartość dodaną są w stanie dostarczyć do firmy, wymienić swoje zalety twarde i miękkie a nie odpowiadać na tego typu pytania jak OP.
Jakbym trafił na taką osobę jako rekrutującą to jego
"Kandydatka się produkuje, już po około minucie jest jej coraz trudniej, powtarza się, a w tym samym czasie ja czytam CV… tego kandydata, z którym jestem umówiony na za 10 minut." Serio, czytasz czyjeś CV podczas rozmowy z drugim człowiekiem? Dla mnie to buractwo.
"-Zawsze podziwiałem ludzi, którzy oprócz pracy zawodowej, udzielają się charytatywnie. Co Pana skłoniło, żeby będąc szefem sztabu WOŚP, aplikować równolegle na bezpłatny staż?" Gość przyjeżdża na
Gdybym dzisiaj startował do jakiegoś korpo na stanowisko całkowicie nie związane ze sprzedażą i rekruter rzucił, żebym mu sprzedał długopis albo kartkę papieru to
Co do wykształcenia zazwyczaj dla pracodawcy ważne jest:
a) żebyś był studentem -
Czyli ogólnie jak mam 1 prace miedzy 1 a 2 stopniem to lepiej ją tam wpisać co by było że pracowałem a nie siedziałem na dupie ;]
Zdecydowanie tak.
Nie, nie szukamy psychopatów ( ͡°