Aktywne Wpisy

paramite +57
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić

Jazon +2
#kiszak
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD

#codziennemordo
@Taktyczny_Namiot mordertkana
@bullsh1t mordenien
@Wjorgus siema mirder
mordziaty
Nie ma tak, że dobrze albo niedobrze.
Gdybym miał powiedzieć co cenię w życiu najbardziej - powiedziałbym, że ludzi, ludzi którzy podali mi pomocną dłoń kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam i co ciekawe to przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości nawet z pozoru uniwersalne bywa że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się
Oby było tak dalej( ͡º ͜ʖ͡º)
@