Aktywne Wpisy

gardan +12
#psiarze #psy #prawo
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

źródło: comment_4Y5cH13Ef9Cj8fai5EFbS18UMrlSdJRo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Wygryw_z_wyboru:
Kiedyś to połączyłem i srałem na stadionie w Poznaniu w przerwie meczu reprezentacji Polska - WKS. #ama ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha i pisze sie ,szkopuł’.
Komentarz usunięty przez autora
@loginu_brak:
To samo miałem napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) natomiast różnice pomiędzy Amouage a Brutalem to już nawet osoba bez nosa powinna zauważyć
Tak swoją drogą chyba najtańszym hobby, z jakim miałem do czynienia jest ogrodnictwo. Najdroższe są doniczki, a tak to podłoże grosze, nasiona grosze, nawozy grosze...
Miałem problem z mszycami- dostałem z sadzonką mięty pieprzowej razem z jakimś pajęczakiem i ziemiórkami. Pryskanie naparu z czosnku przerzedza populację i widać, że tego nie lubią, ale niestety nie jest szczególnie skuteczny. U mnie finalnie wymarzły przez zimę, ale te różyczki to chyba jednoroczne były?
Z kolei z ziemiórkami cały czas mam problem, czosnek- pryskanie i granulowany rozsypany w doniczce trochę pomógł, ale to jeszcze nie to, za
a ja nawet
W sumie jak gdzieś znajdę to zakupię, chociaż miejsca na parapecie już nie mam :P
No z glebą to zawsze jakieś ryzyko, ostatnio kupiłem jakieś podłoże w markecie w promocji i bardzo spodobało się ziemiórkom. W sumie najrozsądniej by chyba było po zakupie przesiać i
potraktować jakimś środkiem przed sadzeniem, a potem dodatkowo nawieźć.
W sumie wyczytałem, że mszyce zimują więc nie wiadomo czy udało mi się faktycznie się
https://brainly.pl/zadanie/749125 zwyczajnie nie ma na nie rady, raz zainfekowane juz bedzie trudno uratowac bo jak nie dorosle osobniki to larwy. u mnie bylo tak
źródło: comment_FiorQAJAGIzRU3N4yhWOVviuSb0ar4vt.jpg
PobierzZ muszkami to też nie tak do końca bo jedna muszka składa -naście albo -dziesiąt jaj i nawet jak się ją ubije to może zdążyć je złożyć, a z ziemiórkami problem polega na tym, że pasożytują na korzeniach i chyba już dwie mięty mi ubiły bo się nie podnoszą, ale jeszcze poczekam.
Fakt, że mszyce bywają uciążliwe, niemniej u mnie żerowały tylko na mięcie pieprzowej, jakoś szczególnie jej to