Wpis z mikrobloga

Gada jakiś typ w tvn24 że polecieli do dubaju i teraz siedzą zesrani bo nie mogą wylecieć xDDDD i gada że rząd polski powinien zapewnić im jakieś samoloty xDDD a c--j z nim, oby siedział tam jak najdłużej bo oczywiście ostrzeżenia wsadził sobie w dupe i teraz płacze xDDD

#iran #usa #polska
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@picasssss1: obie strony przesadzają, z jednej strony wykopki się spuszczają nad ludźmi, którzy mieli czelność gdzieś polecieć, szczególnie kobiety bo jak to tak polka, bo sami spędzają wakacje maksymalnie w swojej piwnicy, a z drugiej strony ci ludzie tylko daj daj daj, kiedy były oficjalne ostrzeżenia minimum tydzień temu, podejmujesz ryzyko, to później nie płacz, nie pozdrawiam obu grup, żałośni mali ludzie
  • Odpowiedz
@picasssss1: to ja już tydzień temu zatankowałem samochód po korek, bo wiedziałem że jebnie gdzieś po igrzyskach. A ci debile polecieli z własnej woli w sam środek zawieruchy.
  • Odpowiedz
@picasssss1: Wiadomo, dla łykopków jak zabukowałeś bilet na cebuldealu pół roku temu, to warto zaryzykować śmierć przez zestrzelenie samolotu, jakąś zabłąkaną rakietę na lotnisku albo zamach b-----y, bo syneg przecież takie rzeczy ino na fylmach som.

Potem mamy takich, co dupę szkłem chcieli podcierać i siedzą osrani na jakimś lotnisku w Dubaju Srubaju, tak samo jak ludzie z podobną mentalnością wychodzą w góry w c-----ą pogodę przy zagrożeniach lawinowych albo
  • Odpowiedz