Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +26
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

lubie-sernik +88
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

źródło: comment_4Y5cH13Ef9Cj8fai5EFbS18UMrlSdJRo.jpg
Pobierz@r4do5:
Kolekcjonowanie znaczków - hobby xD.
Kolekcjonowanie zegarków - hobby xD.
Interesowanie się 22 facetami biegającymi na
Nawiazywalem do wykopowego wysmiewania kobiet za "hobby - robienie tipsow".
Nie wiem czy w ogole mozna to nazwac kolekcjonowanowaniem, bo perfumy trzeba dosc szybko zuzyc, zeby nie stracily swoich wlasciwosci.
Kolekcjonowanie win i cygar mozna jakos jeszcze podciagnac pod hobby bo ludzie na ogol tez sie interesuja metodami produkcji, geografia rejonu, w ktorym powstalo wino,
@r4do5: I tu się mylisz, bo dobrze przechowywane perfumy (nawet te już użyte) z powodzeniem nie stracą swoich właściwości przez nawet 30-40 lat
źródło: comment_HU16XLwhEFvVqjftcqIvlWceuRp9dTBH.jpg
Pobierzlol, jakby to nie dotyczyło perfum
@r4do5:
@r4do5: co do zasady: win, które można kolekcjonować jest garstka. Jeżeli ktoś interesuje się winem to w 99% interesuje go smak, i nauka rozkładania tego smaku na czynniki pierwsze a w dalszej kolejności skąd się wziął. Reszta to wypadkowa tego
w sumie to pod zly tag trafilem bo facet to sie jara glownie wodami kolonskimi a nie perfumami. #wodykolonskie
jesli sa jakies bardziej odwazne mniej powazne zapachy to najczesciej jest to wlasnie woda kolonska a te wszystkie dla starych dziadow i niby bogatych to wlasnie perfumy. szkopol w tym ze tylu biedakow siega
Komentarz usunięty przez autora