Wpis z mikrobloga

Cześć mireczki, pytanie jest do ludzi z #wat . Zacząłem drugi semestr na informatyce i usłyszałem że dużo się Brdy działo. Mógłby mi ktoś powiedzieć czego mogę się spodziewać po poniższych wykładowcach ? Jakieś tipy jak zaliczyć? A może ktoś ma jeszcze materiały? () . 1 semestr zaliczyłem trochę na farcie, ale teraz to się boje (,)

Dzięki za wszelką pomoc. #warszawa #studbaza
Demonxus - Cześć mireczki, pytanie jest do ludzi z #wat . Zacząłem drugi semestr na i...

źródło: comment_XvXiVMxZKLu6Yg1Qq3Vk3VQRcmREW98l.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Demonxus: jak wylecisz na 1 roku to nie musisz zwracać pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Klicki, to ty? :D nie ważne xD. Problem w tym że nie chce zrezygnować ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Demonxus: Ło pozmieniali trochę, fizyka była na Iszym.
Generalnie tak alsy jakieś proste programowanie, wykład to była formalność.
AOKII dla mnie dużo prostsze niż AOKI, Lis jest ok.
Fizyka - z-------l srogi, laborki fajne, ćwiczenia najgorsze, wykłady pół godziny nauki.
Pnak - izi. Podstawy pedagogiki (nie miałem, co to robi w ogóle tutaj xDDD). RP - lepszy Lucek ale Łakoma też zła nie jest, dosyć prosta matma. Grafy też przyjemne
  • Odpowiedz
@Demonxus: Z Chudym trzeba przykuć i będzie dobrze. U Arciucha zrob wszystko żeby zaliczyć w pierwszym terminie bo jeżeli zaliczenia nadal układa Miktus 2 termin jest dużo trudniejszy. U Turczyn i spółki ucz się na wejściówki i jak nie wiesz jak podłączyć układ lepiej zapytaj/czekaj niż podłączaj na pałę. Dostaniesz w------l od Kwiatkowskiego bo Kwiatkowski to ciężki człowiek.
  • Odpowiedz
@Demonxus: Aha u Turczyna dobrze narysowany schemat ukladu czy podzespołu o który pyta jest dużo lepszy niż ściana tekstu. A jakbyś musiał pisać słynne wypracowania pisz schludnie i kartka na której oddajesz ma być w dobrym stanie. Jesteś na dziennych czy zaocznych? Bo miałbym sprawę.

@MatexN: Ja wątpliwą przyjemność mieć Fizykę z Parką. Wieczne 2++ (,)
  • Odpowiedz
usuwajo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@MatexN Widzisz takie dziwne przedmioty bo to grupa wojskowa jest.

@Demonxus Ucz się! Z mojej strony mogę dodać, że TGSy przyjemne są... Do zobaczenia na zajęciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz