Aktywne Wpisy

zgarnijpremie +64
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na

brednyk +51
Znany dziennikarz z Kanału o Technologii - Marcin Połowianiuk i jego pachołki chwalą się wandalizmem (wyrywaniem lusterek i wybijaniem szyb w samochodach).
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube

#neuropa #gospodarka #niemcy #bekazprawakow #ekonomia #4konserwy #polityka
@CZARNOKSIEZNIK_WIZZY: 40 mld to tylko pierwsze dziecko i 13 dla emerytów.
@CZARNOKSIEZNIK_WIZZY: Powiedz to zadłużonym po uszy krajom, które przestały się kompletnie rozwijac bo są tak zadłużone.
@dobrzecisiewydaje: czytam sb bankier.pl, czasem money czasem forsal i żaden z tych portali nie rzucił zatrważającej krew w żyłach liczby 70mld
@chanelzeg: mogę to powiedzieć takim krajom, ale wśród nich nie ma p0lski ani też nie zanosi się na to
@CZARNOKSIEZNIK_WIZZY: Zanosi się. Jeżeli w czasie najlepszej od wielu dekad koniunktury na świecie, gdy wszyscy nasi sąsiedzi z UE mają nadwyżki my wykręcamy rekordowy deficyt to w czasie spowolnienia gospodarczego skończymy jak Grecja. W Grecji też wszystko "swietnie banglało" dopóki nie nadszedł kryzys światowy, który ich zmiótł.
Komentarz usunięty przez autora
a Naziści to zbytnio nie poprawiają swojego bytu (pensje stoją a ceny w górę)
Chociaż rzeczywiście, zawyżyłem.
Chociaz jestem pewien, że zanimm dojdzie do wyborów i te moje 70 mld będzie niedoszacowane.
@szczam_na_mlodziez: Oczywiście, że do nadwyżki. niemieckie miasta gdzie trafiło najwięcej imigrantów rozwijają się najszybciej i jest tam największy przyrost inwestycji. Z każdym miesiącem wzrasta ilośc zaktywizowanych zawodowo imigrantów.
W którym miejscu twierdzi, że coraz mniej a nie coraz więcej imigrantów pracuje?
Ja tylko dodam, że większe wzrosty do budżetu niż zakładane oznacza zwyczajnie, że Niemcy mają śrubę podatkową dokręconą dużo mocniej niż powinni. Nie wiem z czego się wszyscy cieszą, bo duże wpływy do budżetu państwa oznaczają wysokie podatki. Jak dla mnie to jest dramat #!$%@?. Jeśli jesteś singlem to państwo niemieckie w podatkach zedrze z ciebie skórę, a Wykop pochwala xD.
No to oznacza, że Maduro w Wenezueli obniżył podatki najbardziej na świecie po wpływy spadły o ponad 90%
To nie jest proporcja zależna od jednego czynnika. Wiem, to może być trudne, tam jest więcej zmiennych, ale źródło pieniędzy zawsze jedno - ludzka praca.
https://m.bankier.pl/wiadomosc/Santander-policzyl-koszt-propozycji-wyborczych-PiS-7644726.html