Aktywne Wpisy
nowszyja +41
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz
zapalara +56
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni

Ze swej strony będę się chciał krótko i zwięźle bo były to intensywne dni i jestem zmęczony.
Na początek po prostu szczerze dziękuję i pozdrawiam Pana @MasterSoundBlaster, Pan @idol89 i Pan @krzesimir za doskonałą organizację, styl i jakość w #krakowskiewykopparty - kapitalna robota i nie jest to tylko moja opinia.
Wykopparty samo w sobie nie jest dla mnie opcją samej imprezy i "imprezować " - jak przy każdym podsumowaniu przypominam słowa @Wozyack, pod którymi mogę się zawsze podpisać - że w Wykopparty chodzi o to aby móc po prostu się ze sobą spotkać i ze sobą być, bo dzielą nas codzienne trudy życia, kilometry i inne rzeczy - ale świetne jest to, że przez te parę dni możemy po prostu ze sobą przebywać i świetnie bawić.
Także wielkie dzięki za wszystko ludziom z którym przebywałem i praktycznie na każdym party czy wyjeździe ze sobą przebywamy.
Dobrze, że jesteście.
Z nowych osób:
@LeVentLeCri - za trzymanie kciuków w trakcie meczu w fife z @tehSpirit i rozmowy ogółem na party - bardzo fajna z Ciebie Mirabelka!
@filozofujaca_pietruszka - super niemal trzy dni! Mam nadzieję, że nie jest to ostatnie spotkanie i będziesz przybywać na party z nami!
@koxok za potężny mecz i wielkie zwycięstwo 5-3 w fife w meczu 2x2, epickie zwycięstwo!
Mirkom z którymi grałem w DSJ - nie pamiętam wszystkich nicków, ale były to wspaniałe zawody i nie zapomnę ich nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
To było cudne party. Czekam na następne - kto wie, może i podśmiechujki podśmiechujkami - Panie @nowik, Panie @IrvinTalvanen, Panie @goromadska - widzimy się w maju w Trójmieście? :) Let's go, Champ!
#krakowskiewykopparty #przemysleniazdupy #sautepoleca
źródło: comment_mdBVKLtX2VC8IbLQbkstDnICDhjitx7H.jpg
Pobierz@koxok: Ja wiem
Cieszę się, że party się pdobało. Jak zawsze dobrze się spotkać i pośmieszkować razem! Do następnego! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute: Hehe no i cyk, fajnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@nowik
@LeVentLeCri
XD
Uwielbiam to, jedna impreza się nie skończyła, a już umawianie na następną (。◕‿‿◕。)
@Jormungand: przepraszam, a kto cały wczorajszy dzień chodził i się darł kiedy kolejne wykoparty i już nawet termin i miejsce wybrał? Czy to nie przypadkiem Wy wszyscy?!
@Zkropkao_Na ale się wystraszyłem z tym terminem xD na szczęście Slayer gra 4.06 więc zdążę wrócić
@Jormungand: Ja tonowałem nastroje ¯_(ツ)_/¯