Wpis z mikrobloga

Lepiej się widać niż żegnać - a są to smutne rzeczy, gdy nadchodzi koniec każdego Wykopparty. I tak jest w przypadku #krakowskiewykopparty

Ze swej strony będę się chciał krótko i zwięźle bo były to intensywne dni i jestem zmęczony.

Na początek po prostu szczerze dziękuję i pozdrawiam Pana @MasterSoundBlaster, Pan @idol89 i Pan @krzesimir za doskonałą organizację, styl i jakość w #krakowskiewykopparty - kapitalna robota i nie jest to tylko moja opinia.

Wykopparty samo w sobie nie jest dla mnie opcją samej imprezy i "imprezować " - jak przy każdym podsumowaniu przypominam słowa @Wozyack, pod którymi mogę się zawsze podpisać - że w Wykopparty chodzi o to aby móc po prostu się ze sobą spotkać i ze sobą być, bo dzielą nas codzienne trudy życia, kilometry i inne rzeczy - ale świetne jest to, że przez te parę dni możemy po prostu ze sobą przebywać i świetnie bawić.

Także wielkie dzięki za wszystko ludziom z którym przebywałem i praktycznie na każdym party czy wyjeździe ze sobą przebywamy.

Dobrze, że jesteście.

Z nowych osób:

@LeVentLeCri - za trzymanie kciuków w trakcie meczu w fife z @tehSpirit i rozmowy ogółem na party - bardzo fajna z Ciebie Mirabelka!

@filozofujaca_pietruszka - super niemal trzy dni! Mam nadzieję, że nie jest to ostatnie spotkanie i będziesz przybywać na party z nami!

@koxok za potężny mecz i wielkie zwycięstwo 5-3 w fife w meczu 2x2, epickie zwycięstwo!

Mirkom z którymi grałem w DSJ - nie pamiętam wszystkich nicków, ale były to wspaniałe zawody i nie zapomnę ich nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)

To było cudne party. Czekam na następne - kto wie, może i podśmiechujki podśmiechujkami - Panie @nowik, Panie @IrvinTalvanen, Panie @goromadska - widzimy się w maju w Trójmieście? :) Let's go, Champ!

#krakowskiewykopparty #przemysleniazdupy #sautepoleca
S.....e - Lepiej się widać niż żegnać - a są to smutne rzeczy, gdy nadchodzi koniec k...

źródło: comment_mdBVKLtX2VC8IbLQbkstDnICDhjitx7H.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Saute: nie mam pojęcia jak nam się to udało, ale się udało! (ʘʘ) dzięki i do zobaczenia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dziękuję Pan @Saute za przemiła słowa ()
Cieszę się, że party się pdobało. Jak zawsze dobrze się spotkać i pośmieszkować razem! Do następnego! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@idol89: dlatego się nabijam, bo ona cały czas usilnie walczy o to żeby z nami pić xDDDD

@Jormungand: przepraszam, a kto cały wczorajszy dzień chodził i się darł kiedy kolejne wykoparty i już nawet termin i miejsce wybrał? Czy to nie przypadkiem Wy wszyscy?!
  • Odpowiedz