Wpis z mikrobloga

@KasparowGaming: ogólnie w miarę nowa włoszczyzna to dobra opcja. W Polsce wiadomo trzeba patrzeć czy nie jest wypadkowy bo nie ma surowych restrykcji i można sprowadzić jakąś kulę blachy i ją wyklepać. Tyle że z włoszczyzną jest o tyle dobrze że rzadko kiedy się to opłaca finansowo :) dodatkowo od wieków z włoszczyzną zaleta jest taka że na wschód nie jest popularna więc nie kradną :)

W GP jest to
ArpeggiaVibration - @KasparowGaming: ogólnie w miarę nowa włoszczyzna to dobra opcja....
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ArpeggiaVibration: Właśnie taką 159/brere (nie wiem jescze, czy będę mial rodzinkę czy samotny kawaler xD) planuje zakupić w ciągu 4 lat, chyba że będzie mnie jakimś cudem stać na gulie. Jak nie to w ciągu tych 4 lat zbieram z 40/50 tys złotych i kupuje to piękne cudo. A co do punciaka jakieś rady użytkowania? Bo go prędzej czy później kupie jako pierwszego gruza :)
  • Odpowiedz
@PodlasianinNaEmigracji: Jak będziesz miał problem z wentylatorem w środku (będzie ci się wyłączał ni z gruchy ni z pietruchy) to pisz bo to częsta przypadłość - poza tym ja miałem problem tylko ze stykami w tylnych światłach. Uziemienie w prawym tylnym mi się przepaliło ze względu na słaby styk to oczyściłem z sadzy (było nadpalone), odgiąłem śrubokrętem i działało następny rok. Potem na jesieni okazało się że brytyjska wilgoć przerywa
  • Odpowiedz