Aktywne Wpisy

Kenjiy +11
Zdarzyła się dziwna sytuacja w moim związku. Od jakiegos czasu chciałem spróbować seksu analnego z moją dziewczyną. Po kilku probach i rozmowach wreszcie się zgodziła jednak pod pewnym nietypowym warunkiem. Otóż ona tez mi chce włożyć w "to" miejsce sztucznego penisa, żebym poczuł jakto jest. Jak ja sie na to zgodzę, to ona tez zgodzi sie ja penetrację analna. Szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć, generalnie jestem otwarty na wszelkie
Nicolaia +218

#fiat #motoryzacja #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Podziel więc się wielki potezny magu na co Punciaki reagują oprócz podwozia i progów. Albo zamilcz na wieki klamco i oszuscie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skad info o jakims tajemniczym podwojnym ocynku. Z forum alfistow?
No i jak to jest,ze ten tajemniczy podwojny ocynk omija progi i podloge? :D
Bo przypominam,ze auto jest tak mocne jak jego najslabszy element
Po drugie: nie rozmawiam o alfach tylko o fiacie. I konkretnie o punto. I nie o tym co przeczytalismy w internetach, tylko o osobistych doswiadczeniach z autem. Tobie nie rdzewieje. Ok. Ale
Chce zobaczyc jak zareaguje na konkretne argumenty. Zreszta widac na zdjeciach wyzej, ze rdzewieja nie tylko progi i podloga. Teraz jak sobie patrze po fotach to na kazdym praktycznie idzie juz na zdjeciach znalezc korozje. a od spodu to juz wiekszosc jest zjedzona w stopniu paliatywnym.
Zoba nadkola i maske przod.
Zreszta on nie choruje tylko na rdze.
W 1.2 masowo padaja uszczelki pod glowica. #!$%@? sie elektryczne wspomaganie, dodajmy
Gościu progi i podwozie to są kluczowe elementy trzymające sztywność budy a ty piszesz że oprócz tego nie ma problemów korozją, to tak jakby napisać o 2.0 TDI z Vag-a że oprócz pękających głowic i wadliwych pomp oleju to bardzo udany silnik
@bigger: zareaguje tak, ze przyjme do wiadomosci to co napisales bo wreszcie napisales cos kongretniejszego niz 'piszesz glupoty' i tym samym cos przynajmniej bedzie mial @
Przyjmujesz do wiadomosci , ale nie uwierzysz chocbys sam wzial do reki miernik i zmierzyl osobiscie. Dalej bys gadal,ze to pewnie wina miernika. A na kilkadziesiat zgnitych egzemplarzy wszystkie byly bite. Chodziaz miejsca korozji sa powtarzalne. Ba! Mozemy nawet na nasza SKP podjechac. Diagnosta
Chcialbym,zebys napisal cokolwiek na temat tego wlewu w fiatach i alfach.
Uwazasz,ze dobrze i rozsadnie zaprojektowany element?
Nie siada we wszystkich. Elektryczne maja tez na przyklad Corsy. Mialem ich pewnie wiecej sztuk niz punto. NIe bedziemy tu jakos za mocno sie rozwodzic, ale chyba zgodzomy sie co do tego,ze to generalnie dosc kijowe auta. No i teraz nie pamietam zadnej w ktorej byloby zepsute wspomaganie. Dzialalo
@ArpeggiaVibration: Oczywiscie,ze nie. Tez Ci moge pokazac na odpowiednim przykladzie.
Wiekszy problem mialem z tankowaniem bo na niektorych stacjach mi odbijal pistolet i to bylo tak naprawde wkurzajace. Nie wiem z czego to wynika ale