Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: popieram myslenie, widzimy tutaj tylko kawałek zdjecia bez kontekstu
a) cymbał
b) logiczne rozwiązanie awaryjnej sytuacji (mógł silnik paść np.)
c) chęć pomocy komuś np. niepełnosprawnemu dotarciu do auta. (kosztem niestety kogoś innego)
Do czasu jak nie będę znał kontekstu nie kręcę gownoburzy, co polecam na przyszłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matdz123: ośrodek rehabilitacji. Zapewne przyjeżdzają tam dzieci także dzieci które potrzebują ciągłej opieki. Wyjęcie wózka z samochodu. Przeniesienie dziecka. Często robią to matki które nie są wielkimi silaczkami a dzieci swoje waza tym bardziej w starszym wieku. To zajmuje czas. Na pewno robienie tego na drodze bezpieczne nie jest.
  • Odpowiedz
akurat tutaj nie ma się co śmiać - chodnik jest po to żeby po nim chodzić. A to że można sobie przejść na około nie ma tu nic do rzeczy

@czuczer: Tak, ale czujesz to? Babka zamiast normalnie przejść obok jak każdy myślący człowiek, daje takie yebanie, że aż wrzuca posta ze zdjęciem kolesia, który stanął może źle, ale raczej z myślą, że każdy przejdzie obok, a on nie zatarasuje
  • Odpowiedz
@Akselix: @Matdz123: powiem tylko, że ośrodek rehabilitacyjny oznacza, że mamy chodzą tam nie tylko z wózkami dziecięcymi, ale pchają większe dzieci w wózkach inwalidzkich. Wyrasta pokolenie młodzieży pozbawionej empatii, nie podoba mi się to.
  • Odpowiedz
@Vladimis: Ja nie mam problemu, żeby wziąć telefon do ręki i zadzwonić po odpowiedni służby kiedy widzę takiego przymuła. Nie mam również problemu z zejściem na ulicę i ominięciem takiego gównowozu.
Jeszcze jakieś mądrości, czy już się wypykałeś ze wszystkim ripost?
  • Odpowiedz