Wpis z mikrobloga

Jakie są najgorsze powiedzenia rodziców oznaczające porażke wychowawczą? Zaczynam

#kiciochpyta
  • 338
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ty nie jesteś wszyscy...

Pamiętaj bez Boga ani do proga

Kto się nie słucha ojca , matki ten będzie słuchał psiej skóry..

@Brakus: wychowały cię zakonnice?
  • Odpowiedz
@katius: Pokorne ciele dwie matki ssie!
Męczył mnie tym powiedzeniem ojciec, a ono właściwie rzadko okazuje się prawdziwe. Przynajmniej w kapitalizmie ;)
  • Odpowiedz
@katius: Odkryłeś sposób na wykrycie ludzi poniżej 25 roku życia :D

Nie dziwne że tu tyle przegrywów jak co 5 wpis to coś w stylu "inni mnie nie obchodzą" i równanie się d karyn i podludzi ledwo potrafiących czytać. Później mniemanie w stylu "byłem najlepszy w klasie, jestem inteligentny ale przez układy nie udało mi się xyz"

Większość z was to pewnie dzieci tylko z seriali zna a s-x z
  • Odpowiedz
@katius:
Ojciec mnie nazwał s---------m. Ja mu powiedziałam, że nikt nie będzie mojej matki nazywał k---ą. Zrozumiał dopiero jak trzeci raz wytłumaczyłam, co powiedział. Pierwsze i ostatnie patologiczne zagranie w rodzinnym domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@sajko: jak mnie kiedyś gang osiedlowy złapał jak wjechałem rowerem nie na swoje osiedle(odwieczne walki i solówy) to zabrali mi dyche z kieszeni. Powiedziałem ojcu, złapał jednego i tak chłopaka nastraszył, że z płaczem do mamy. Siedzimy na chacie wieczorem, przychodzi matka z dzieckiem, że grozi pan dziecku xD tata zawołał, żebym powiedział jak było, i dodał, że jak go zobaczy pod blokiem to nie ważne czy grzeczny czy nie,
  • Odpowiedz
@katius: najlepsze, że ci co tu się plują, że jak będziemy mieć dzieci to sami będziemy tak gadać stosują kolejny z porażkowych tekstów:

"jak dorośniesz to zrozumiesz" :)
  • Odpowiedz
@Merytoryk:

większość tekstów jest normalna żeby zakończyć głupie, nic nie wnoszące dyskusje z gówniarzem, który się na coś uprze albo olewa podstawowe obowiązki domowe

Dziwi cię ilość plusów przy odpowiedziach? Przecież ona pokrywa się z wiekiem wykopowiczów. Niestety, ale dopóki dzieciaki nie odchowają własnego potomstwa i nie przejdą przez etap buntu swoich pociech to tak właśnie będą sobie wyobrażały "porażki wychowawcze".
janekplaskacz - @Merytoryk: 
 większość tekstów jest normalna żeby zakończyć głupie, ...

źródło: comment_NyI4ykuZVFiVKtx43SvH8h2zfuhuGHGn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz