Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#kiciochpyta
Argument oatateczny ragnarok dyskusji
@Brakus: wychowały cię zakonnice?
Męczył mnie tym powiedzeniem ojciec, a ono właściwie rzadko okazuje się prawdziwe. Przynajmniej w kapitalizmie ;)
Syn: dobry jestem!
Ojciec: taa, chyba na łańcuch
Komentarz usunięty przez autora
- Dlaczego nie przeprowadzimy się do innego miesziania?
- Zobaczymy jaki ty będziesz mądry za parę lat
Nie dziwne że tu tyle przegrywów jak co 5 wpis to coś w stylu "inni mnie nie obchodzą" i równanie się d karyn i podludzi ledwo potrafiących czytać. Później mniemanie w stylu "byłem najlepszy w klasie, jestem inteligentny ale przez układy nie udało mi się xyz"
Większość z was to pewnie dzieci tylko z seriali zna a s-x z
Ojciec mnie nazwał s---------m. Ja mu powiedziałam, że nikt nie będzie mojej matki nazywał k---ą. Zrozumiał dopiero jak trzeci raz wytłumaczyłam, co powiedział. Pierwsze i ostatnie patologiczne zagranie w rodzinnym domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
"jak dorośniesz to zrozumiesz" :)
Dziwi cię ilość plusów przy odpowiedziach? Przecież ona pokrywa się z wiekiem wykopowiczów. Niestety, ale dopóki dzieciaki nie odchowają własnego potomstwa i nie przejdą przez etap buntu swoich pociech to tak właśnie będą sobie wyobrażały "porażki wychowawcze".