Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m76859: Ja niestety raz nawet próbowałem to kontrolować, ale po iluś km znów się to stało, nie wiem nawet jak.
Z tego co wiem, to maszyniści są jakoś badani na tą podatność, czy coś.
@gansevudei:
  • Odpowiedz
@kubik78: dziwi mnie, że tyle osób zagłosowalo, że tak mają. Co prawda jak się leci autostradą to jest oczywiste że cegła gaz odcięcie i się leci monotonnie to i się nie ogarnia za bardzo, ale nie wyobrażam sobie jazdy po mieście na takiej nieświadomce
  • Odpowiedz
@ScaRRyMaN: ale to jest sam nie wiem jak to nazwać, wydaje mi się, że jadę wtedy o wiele lepiej, bo tak samo jak się wyłaczam w grach to zaczynam grać tak jak potrafię najlepiej, ale nic nie pamiętam, widzę tylko po wynikach zawszę i w momencie tego wybudzenia jak mi dobrze idzie..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@kubik78: to jest rutyna, po co mózg ma zaśmiecać pamięć jak nic się nie działo szczególnego. Ja nie pamiętam jak przed chwilą do domu dojechałem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kubik78: a odpowiedz nigdy? XD ja mam tak że mogę jako pasażer jechać 200km i w drogę powrotną mógłby z pamięci wracać xD

A tak po za tym to jestem mentalna s---------a więc i tak na minusie.
  • Odpowiedz
@kubik78: Również coś takiego mam. Przejeżdzasz przez skomplikowana skrzyżowania i 5 sekund pózniej nie pamietasz czy w ogóle spojrzałes na sygnalizator.
To chyba jest takie dzialanie mózgu który na znanych ci trasach automatyzuje pewne czynności i nie zaśmieca niepotrzebnie twojej pamięci.
  • Odpowiedz