Aktywne Wpisy
Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poradzcie co zrobić dopóki wet będzie otwarty bo nigdy nie miałem takiej sytuacji i dopiero szukam informacji w internecie. Na razie siedzi w wannie ze względów higienicznych i fizjologicznych.
#pokazkota #kitku #kiciochpyta #koty #pomocy #zwierzaczki
Jak z ręcznikiem nie da rady, to możesz próbować czyścić uszka jak
@lazzyday: Nic to, musisz chałupę przemeblować i pochować graty, które mogą upaść i się potłuc :) Jak kot nie śpi, to zwykle jest ruchliwy i lubi się wspinać, żeby być wysoko i mieć dobry punkt obserwacyjny. Z tego samego powodu lubią np. siedzieć w pudełkach – mając świadomość, że naokoło mają ścianki pudełka, czują się
@night_witch95
@Valg
Docelowo będzie chodził gdzie chce, póki co miał zakaz wchodzenia do łóżek itd ze względów higienicznych. Już ładnie załatwia się w kuwecie, choroby ustępują więc stopniowo dostaje pozwolenie na wchodzenie na kolejne meble:)
Nocka/Luna/Kulka (in progress) ma się dobrze, między pozowaniem do zdjęć a atakowaniem moich stóp znajduje czas na wsuwanie zarówno suchej jak i mokrej karmy i spanie.
Od kiedy nabrała sił wychodzi z niej coraz częściej dzikość, zabawki są
kocie ucho ma "zakręt" więc jak wsadzisz patyczek do oporu to trafi na ściankę - u człowieka byś przebił bębenek
wcale nie jest łatwo uszkodzić kota, przy kolejnym będzie szło lepiej ;)
Dodam że mam do tego przepisany środek który jednocześnie odkaża kanał ucha, schładza i zapobiega zapaleniom (do rozpuszczania wydzieliny w uszach)
@lazzyday: Nie, musisz ją uczyć, że w ten sposób się nie bawimy. Ja moje oduczyłam pacnięciem w łeb i fuczeniem (tak robią to kotki, żeby zdyscyplinować swoje małe), także ten... xD
Aktualizacja: Nocka zadomowiła się już u nas na dobre, przyjmuje z apetytem wszystkie pokarmy, uszka ma już w całkiem dobrym stanie. Dostała dodatkowy puchaty jasiek na tymczasowe legowisko który bardzo sobie upodobała.
Niestety odkryła brudną szczelinę między
Może mieć to jakiś związek z drganiami i buczeniem lodówki?