Wpis z mikrobloga

31/100 #100rajstopchallenge
Niby rozmiar fajny, niby nadruk fajny, ale znów drukowane przód/tył przez co nadruk się rozłazi po bokach, zamówione z tej samej aukcji co wcześniejsze :/
Tak, wiem że mam zajebiscie brzydki tatuaż, robił mi go były współlokator, który na mnie uczył się tatuować xD
chrystusie - 31/100 #100rajstopchallenge 
Niby rozmiar fajny, niby nadruk fajny, ale ...

źródło: comment_BKQuwkY6DoHTNIhKhu5vub0UcBeSoUb9.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shatter: mam 10 tatuaży z czego 4 robiły osoby uczące się :) wszystkie są spoko prócz tego jednego :) ćwiczył na skórze od świni, ale skóra świńska ma inna grubość i fakturę niż ludzka, to był pierwszy tatuaż na osobie i nie mógł wyczuć jak głęboko wbija igle, na szczęście kolejne jego dzieła były już całkiem ładne ;) mam opcje poprawienia tego u profesjonalisty ale mi się po prostu nie
  • Odpowiedz
@Mnichuy: o nic mnie nie prosił, sama to zaproponowałam :) mieszkaliśmy razem, patrzyłam jak się uczy, widziałam że mu dobrze idzie :) ktoś musiał być pierwszy :) a ja wtedy mega lubiłam się dziarać dla samego bycia dziaranym :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mnichuy: Nie znasz życia. Tym bardziej, że towarzystwo punkowe i po imprezie, także pomysły niesamowicie mądre. Jeden mam zakryty dosyć dobrze, jak nie wiesz że coś tam wcześniej było to nie zobaczysz. Drugi do zabetonowania na czarno, ale na razie nie mam ani pomysłu, ani pieniędzy. ;)
  • Odpowiedz