Aktywne Wpisy

Bunch +100
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube

-Wybierz Drive
-Puść hamulec
Czerwone światło? Wciśnij hamulec. Zielone? Zdejmij nogę z pedału hamulca.
Ruszasz pod górę? Puść hamulec i jedź.
A MANUAL, K---A:
JEDYNKA DWÓJKA 25 TYSIĘCY OBROTÓW, A MOŻE 30 TYSIĘCY, ILE TO BYŁO, TRÓJKA CZWÓRKA DWÓJKA STAJESZ JEDYNKA NOGA HAMULEC SPRZĘGŁO DELIKATNIE POPUSZCZASZ SPRZĘGŁO, C--J ZGASŁO CI AUTO, DOBRA JESZCZE RAZ, JEDYNKA, DWÓJKA, TRÓJKA, GÓRKA, ZAJEBIŚCIE, TERAZ JEDNOCZEŚNIE RĘCZNY, SPRZĘGŁO I GAZ.
Czemu w Polsce automaty nie są tak popularne i ludzie dalej jeżdżą z tym gównem bo nie wiem
#motoryzacja (czekam na gównoburzę xD) #niebieskiepaski #rozowepaski #ankieta #pytanie #pytaniedoeksperta #gownowpis
#prawojazdy zdałem na tym gównie w manualu
źródło: comment_cx5Y3RqQRFEbZ5IYltxIC4FHU2oU9dES.jpg
Pobierzjaka skrzynia
Osobiście mi wali czy auto ma manuala czy automata, ktoś kto ogarnia jazdę nie będzie miał ani z tym ani z tym problemu - kwestia gustu/lenistwa/zasobności portfela/przyzwyczajeń.
Ech, uwielbiam takie jednostronne wypowiedzi nacechowane racją najmojszą - bo tak.
Automat owszem, jest dobry. Wyręcza kierowcę i powoduje, że jazda mniej męczy. Ale przyjemność z jazdy automatem? No bez jaj. No chyba że dla kogoś przyjemność oznacza nudną jak flaki z olejem jazdę w stronę
IMHO mi jest to obojętne, do jazdy 4fun bym brał manual, do jazdy do pracy itp automat
@vasco_da_gama: Jakbym chciał, żeby auto jechało samo to bym wziął taksówkę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Automat ma plusy i minusy. Chyba, że to automat z łopatkami - to nie ma minusów :)
Jeśli nie ma łopatek, to wolę jednak manuala, bo przy wyprzedzaniu nawet w trybie sport taka dsg ma laga. Co jest dla mnie
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: No jeżdżę czasem służbowym 200 konnym VW Transporterem z 7 biegową DSG. I uważam, że jest c-----y. I zawsze będzie. Bo skąd ma wiedzieć, że zbliża się zakręt i trzeba redukować, skąd ma wiedzieć że zbliża się wzniesienie i trzeba redukować, skąd ma wiedzieć,
@trgf: uwielbiam takie z d--y i bez sensu odpowiedzi :)
na jakąkolwiek trasę dłuższą niż 30 km mogłoby to nie być zbyt efektywne kosztowo. Plus nie wszyscy czują się komfortowo z obcą osobą w aucie, np. ja bym wolał jechać 5 godzin w własnym roboaucie niż z jakimś obcym taksiarzem w niewiadomo czym.
No i przede wszystkim - skoro lubisz
@catch: o kickdown w automatycznej skrzyni pani słyszała? ;)
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: No dostawczakiem. A co to zmienia? DSG to DSG. 200 konny diesel to 200 konny