Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

#packtpubfreelearning
OD dzisiaj nie mogę pobierać książek na packtpubie. Korzystam z tego serwisu od niedawna, zdążyłem ściągnąć na dysk literalnie dwie książki, przy reszcie nie mam żadnych opcji downloadu (a przy wielu też nie mam opcji czytania ns tronie).
Co robię nie tak? xD I jak przywrócić możliwość pobierania książek na packtpubie?
źródło: comment_Ha032XqONn2PNiCxSBvMxWLAlC9ovkXg.jpg
PobierzA do wczoraj mogłem sobie ściągać, ech.
źródło: comment_8zaDEI4ypa7F21hzX6z8wdDVeLYgghAB.jpg
Pobierz@hitherto: Niektóre u mnie nie mają nawet opcji czytania on-line.