Wpis z mikrobloga

Jak miałem z 5 lat, no może max 13 nie wiem w sumie. To na fotka.pl można było kupić sobie 'gwiazdę' jakąś, nie wiem o co to chodziło ale miało się ładniejszy profil to kierwa było w jakimś 200x roku. No i chciałem tą gwiazdę kierwa, znalazłem na allegro aukcję i kupiłem to za jakieś 2zł. Dostałem na maila kod który miałem wpisać na fotka.pl, więc podjarany jak sernik po 10h w piekarniku szybko wpisałem kodzik i okazało się że NIE DZIAŁA. STRACIŁEM 2zł (SŁOWNIE: DWA ZŁOTE) I NIE MAM GWIAZDY!!! WPADŁEM K---A W DEPRESJĘ.

Po jakimś czasie stwierdziłem że chce odzyskać moje dwa złote i c--j mnie to obchodzi, pisałem do typa od aukcji ale mnie olewał, wtedy kontakt z allegro był raczej słaby, wiem że nic nie mogłem zrobić. Bardzo chciałem moje dwa złote więc pomyślałem że sprzedam ten kod który kupiłem xDDD Wystawiłem aukcję z kodem do fotka.pl xDDD

Potem poszedłem na boisko do chłopaków pograć w gałę, wieczorem już nie wchodziłem na komputer, na następny dzień szkoła itd. Po kilku dniach sobie o tym przypomniałem, wchodzę na allegro a tam kierwa PONAD 30 osób kupiło ode mnie j----ą gwiazdę na fotka.pl xDDDDD Zapomniałem ustawić że mam tylko jedną sztukę kodu... Tak się obsrałem że wyłączyłem komputer i nie włączałem chyba przez tydzień.

#oszustwo #sernikoszukuje #truestory
lubie-sernik - Jak miałem z 5 lat, no może max 13 nie wiem w sumie. To na fotka.pl mo...

źródło: comment_39gXHPDtUwEITEktmXwAA5rREGjageem.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach