Aktywne Wpisy

saviour +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Kiedy po raz pierwszy pojawił się zwiastun najnowszej produkcji w świecie Spider-Mana, wywołał nie lada zamieszanie. Zapowiadał coś dotąd niespotykanego, unikatowego i wnoszącego powiew świeżości. Przedstawienie wreszcie na dużym ekranie postaci Milesa, poklatkowy styl animacji, bardzo zachęcająca scena po napisach w Venomie – zapowiadało to coś naprawdę dobrego, ale obawy powodował fakt, że produkcją miało zająć się Sony. Jednak jak poradził sobie ich najnowszy film? Poznajcie opinię naszych recenzentów! Recenzja Spider-Man Uniwersum
#recenzja #komiks #komiksy #film #filmy #kino #spiderman #marvel #ogladajzwykopem
źródło: comment_YjlI0KJzu0m8kYLsZAL6mZKDoxazZ8Ra.jpg
Pobierz