Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirabelle, macie jakieś sposoby żeby przy okresie nie było wam słabo?

Mam dosyć obfite miesiączki i prawie zawsze mnie brzuch boli, przez co nie jestem w stanie nawet naczyń umyć, bo jak stoję chwilę to mi się robi ciemno przed oczami i muszę wszystko na raty robić (,)

Byłam już u niejednego ginekologa i jeden stwierdził że mam tyłozgięcie macicy i przez to mam bolesne miesiączki i raczej dopiero po ciąży mi się to zmieni.

Brałam kiedyś tabletki anty. Odstawiłam na jakiś czas, później znów zaczęłam brać i miałam większość skutków ubocznych. Od tamtej pory unikam ich jak ognia, więc to raczej ostateczność.

Halp, bo już nie wiem co robić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#rozowepaski #mirabelkopomusz #rozowemirko
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cbt57: no właśnie nie wiem czy nie czeka mnie zmiana tabletek :/ ale 3 cykle trzeba wytrzymać żeby się organizm dostosował
A, teraz widzę ze nie odpowiadam opce xD
  • Odpowiedz
@chrystusie: a ja zrozumiałem to tak, ze bierzesz tabletki ale sugerujesz, ze mimo tego zaszłaś w ciąże (migreny to jeden ze skutków ubocznych ciąży) :D
  • Odpowiedz
Polecam Sumigrę, Sumamigren lub Zolmiles na migreny. Idź do rodzinnego, zbajeruj go, że neurolog zalecił ale za dużo za wizytę bierze i poproś o receptę (Sumigra najtańsza). Albo idź z tym do neurologa po prostu i Ci to na bank wypisze. Sprawdzony patent, od 3 lat biorę jedną jak zaczyna się aura i mam ból z głowy ;)
  • Odpowiedz