Aktywne Wpisy

bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jedyne na rowerze mam porównanie. O ile nie ma lodu pod śniegiem to jeździ się całkiem normalnie i przewidywalne.
Dla mnie byłoby szkoda motora na jazdę po zasolonym asfalcie (chyba, że chcesz szybko zapoznać się
@Hamza: To mnie trochę podkusiło do rozpoczęcia sezonu pod koniec lutego (bo akurat będzie przerwa międzysemestralna), ale obawiam się, że to będzie i tak o wiele za wcześnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Słabe właśnie są te przymrozki, kiedy jest lód na jezdni, bo na
Bez ważnego powodu nie chce mi się jeździć w mrozy.
Jestem właścicielem maszyny, dzisiejszym kierowcą i jutrzejszym mordercą kumpla, któremu wysłałem zdjęcie...
Maszyna: Suzuki Bandit 1200S 2004r.
Ubranie: koszulka termiczna, golf, kominiarka z ociepleniem, kurtka Richa z podpinkami, spodnie dzinsowe + spodnie narciarskie z Lidla, kask Nolan N87, rękawice (nie pamiętam) - wszystko poza golfem, koszulką termiczną ispodniami narciarskimi z jednego miejsca w Poznaniu (gdzie maszyna jeździ na codzień) - w priv mogę podać, ale nie będę robił publicznej
Zdjęcie: las pomiędzy Tucholą i
A to ze spodniami narciarskimi, przyznam, że bardzo sprytne. Co do kominiarki, nie używam, bo nawet przy -5C w moim kasku jest ciepło (a otworów wentylacyjnych nie zamykam, bo nie czuję by wiatr się przedzierał do wnętrza kasku, widocznie mam fatalną wentylację), kołnierz kurtki