Aktywne Wpisy
Moreso_pl +616
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
1-1-1-1 +235
Niebieski pracuje "normalnie", ja pracuję z domu, zdalnie.
Nawet nie wiecie, jak mega źle się czuję, gdy masa ludzi wokół nas gada o tym, że te dzieci to dla 500+ i że pewnie zaraz następne, bo będę miała emeryturę za "nicnierobienie". Bo w końcu w domu z dziećmi siedzę, nie? Praca zdalna? Dobre sobie!
To nie fair, że jestem oceniana z góry negatywnie ze względu na to, że zdecydowaliśmy się na rodzinę większą niż 2+1.
Jest mi smutno. O.
#zalesie #500plus #rodzina #rozowepaski #niebieskiepaski #oswiadczenie
@wykopowa_ona: ostatnio jak w gronie rodzinnym jakoś w temacie powiedziałem że raczej nie będzie 2+4 ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła to reakcją było zaskoczenie i niedowierzanie. "Ale jak to nie ma decyzji? Nie macie dosyć? Czwórka dzieci pogięło was"?
500+ to nie jest nawet 10% dochodu, a z emerytura to to nawet się na zagłębiałem bo pewnie to będzie minimalna kwota czyli jak
Pracowałem niemal z domu przez cztery lata (gdy nie chciało mi się iść do biura to z domu, w biurze maksymalnie trzy godziny, ostatnie pół roku to już ciągle praca w domu) i mało kto rozumiał, że to normalna praca. Ciągle słuchałem jak to tak można, że mógłbym się wziąć do "prawdziwej" pracy, że mógłbym pracować dłużej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora