Aktywne Wpisy

wirek9111 +10
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +177
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Zechciałby ktoś pomóc,bo nie miałem styczności z angularem,a nie wydaje się przeróbka skomplikowana.
Teraz jak zwiększa się ilość produktu jest zawsze stała konwersja 1kg=10szt a ma być dnamiczna 5kg=50szt
product.html
ProductsService.ts
Rozumiem,że nie mogę dodać do funkcji calculateValues nowej zmiennej i potem wywołać jak converter w html .Coś na zasadzie
Ilość ze steppera + jednostkaPodstawowa=Ilość ze steppera*Przelicznik+jednostkaDodatkowa
this.products[index].dynamicConvert=FormattingUtils.unitConverterString(this.productsList.products[i].quantity, this.products[index].basicUnit,this.products[index].numerator *this.productsList.products[i].quantity,this.products[index].auxiliaryUnit).Dostaje komunikat,że nie ma takiej zmiennej na ListProduct.Co jest zrozumiałe ale w ogóle takiego pliku nie mam.W ProductsService.ts jest napisane.
products: b2b.ListProduct[];
import { b2b } from '../../b2b';
Jak mogę dokonać obliczeń bo w html zmienne takie jak products[index].numerator są jakby stringiem i nie mogę na nich liczyć.
productsList.products[i].quantity =z product.html ze steppera ilość wprowadzona przez usera
z products.servce.ts
this.products[index].basicUnit =jednostka
Komentarz usunięty przez autora
{ {productsList.products[index].quantitythis.products[index].basicNumerator + products[index].basicUnit }}={{ productsList.products[i].quantityproducts[index].numerator + products[index].auxiliaryUnit }}