Wpis z mikrobloga

@avangarda: A to kobiety ubierają się albo w rozciągnięty dres albo #!$%@?ą w sukienkę i obcasy? Nic pomiędzy?
@MrGreeneye: Sam bym na miejscu tego typa też #!$%@?ł jakby mi laska przyszła na pierwszą randkę w kawiarni wystrojona jak na wesele xD Bo albo coś próbuje ukryć albo jest desperatką na siłę szukająca bolca do dupy albo ojca dla gówniaka. Takie są niebezpieczne
@maad: wyśmiała by mnie jakbym ją zaprosił na elegancką randkę bo by powiedziała, że woli aby ten hajs wydać na jakieś dobre żarcie na wynos i film na chacie. To już ten etap xD Ogólnie nie lubimy jadać w miejscach publicznych a te wszystkie randki są oklepane i przereklamowane.
ja w takiej sytuacji i tak piłem kawkę/piwo, bo osoba mogła się okazać spoko, mimo, że nie chciałbym z nią na pierwszy rzut iść do łóżka...

@Ranger: przebudziwszy się pewnego sobotniego poranka, nie wychodząc jeszcze spod kordły, odpaliłem sobie tindera
przeglądałem dziewczyny. niektóre przesuwałem w lewo, inne w prawo. w końcu natrafiłem na taką, która miała tak radiową urodę, że nie mogąc nadziwić się temu jak bardzo jest brzydka, postanowiłem przysunąć
@r5678: Nie chodzę na randki.
Odpiszę tutaj to co odpisałem koledze @KolegaPatryk:
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i poszli grać
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i poszli grać w csa dalej.

@GrubyRozowyKot: czy to definicja mentalnej stulejki prosto z wikipedii? xD