Aktywne Wpisy

RiverStar +1457
Mireczki, mirabelki. Dziewczyna ze zdjęcia odpowiedzialna za nagrywanie pobicia w siedmiu niewinnego chłopaka pod Warszawą prosiła żeby nie udostępniać jej wizerunku. Uszanujcie to. Ma mordę jak wał korbowy od jelcza :)
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki

Oszaty +252
Kochani, to moje pierwsze próby szydełkowania i jestem niesamowicie dumna! Usłyszałam nawet od jednej osoby, że mam wyjątkowy talent, a to dopiero pierwsza zrobiona przeze mnie rzecz :D Dzielę się więc ze światem :D
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie

#tinder #klaudiusz #p0lka
ja #!$%@? jaka desperatka xD
@husky83: to i tak jakiś #!$%@? - ja w takiej sytuacji i tak piłem kawkę/piwo, bo osoba mogła się okazać spoko, mimo, że nie chciałbym z nią na pierwszy rzut iść do łóżka... Ale w sumie jak faceci myślą tylko o ruchaniu ¯\_(ツ)_/¯
@GrubyRozowyKot: Czyli miała przyjść w przepierdzianych dresach i jakichś sabotach do biegania?
@GrubyRozowyKot: Ale #!$%@?. Ubrała się jak człowiek i od razu desperatka. Co miała przyjść w rozciągniętym dresie? W dupie byli, gówno widzieli.
@MrGreeneye: Sam bym na miejscu tego typa też #!$%@?ł jakby mi laska przyszła na pierwszą randkę w kawiarni wystrojona jak na wesele xD Bo albo coś próbuje ukryć albo jest desperatką na siłę szukająca bolca do dupy albo ojca dla gówniaka. Takie są niebezpieczne
Jakbym uznał, że trafiłem na kogoś bardzo fajnego, to też podświadomie starałbym się ubrać lepiej, niż na co dzień.
Wam to nigdy się nie dogodzi xDD
@Venro chadzie, modl sie za nami
@GrubyRozowyKot: Z kogo? xD
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=try-hard
https://www.miejski.pl/slowo-Tryhard
Komentarz usunięty przez moderatora
@GrubyRozowyKot: tak jakby sukienka i szpilki to było nie wiadomo co. są panny, które chodzą tak na co dzień, ale nie no, lepiej pisać, że takim strojem dają znać, że desperacko pragną bolca XD
@MrBoston: mówiłem ogólnie o randkujących z pinderem
@Ranger: przebudziwszy się pewnego sobotniego poranka, nie wychodząc jeszcze spod kordły, odpaliłem sobie tindera
przeglądałem dziewczyny. niektóre przesuwałem w lewo, inne w prawo. w końcu natrafiłem na taką, która miała tak radiową urodę, że nie mogąc nadziwić się temu jak bardzo jest brzydka, postanowiłem przysunąć
Odpiszę tutaj to co odpisałem koledze @KolegaPatryk:
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i poszli grać
No chyba że sobota
@GrubyRozowyKot: czy to definicja mentalnej stulejki prosto z wikipedii? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@GrubyRozowyKot: ja tam bym się cieszył, gdyby dziewczyna się tak postarała na zwykłą randkę ze mną. Nie przesadzajcie.