zapewne był, a jak zobaczył ją w rzeczywistości - zdezerterował ( ͡°͜ʖ͡°)
@husky83: to i tak jakiś s---------y - ja w takiej sytuacji i tak piłem kawkę/p--o, bo osoba mogła się okazać spoko, mimo, że nie chciałbym z nią na pierwszy rzut iść do łóżka... Ale w sumie jak faceci myślą tylko o ruchaniu ¯\_(ツ)_/¯
@GrubyRozowyKot: Ale po wuj od razu dopisywać ideologię? Jakbym uznał, że trafiłem na kogoś bardzo fajnego, to też podświadomie starałbym się ubrać lepiej, niż na co dzień.
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
ja j---e jaka desperatka xD
@husky83: to i tak jakiś s---------y - ja w takiej sytuacji i tak piłem kawkę/p--o, bo osoba mogła się okazać spoko, mimo, że nie chciałbym z nią na pierwszy rzut iść do łóżka... Ale w sumie jak faceci myślą tylko o ruchaniu ¯\_(ツ)_/¯
@GrubyRozowyKot: Czyli miała przyjść w przepierdzianych dresach i jakichś sabotach do biegania?
Jakbym uznał, że trafiłem na kogoś bardzo fajnego, to też podświadomie starałbym się ubrać lepiej, niż na co dzień.
Wam to nigdy się nie dogodzi xDD
@Venro chadzie, modl sie za nami
źródło: comment_h6tRYFdNGFMW0y1BmG90eYvAK3ywcgax.jpg
Pobierz@GrubyRozowyKot: Z kogo? xD