Aktywne Wpisy

lukasz-lux +464
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

#tinder #klaudiusz #p0lka
źródło: comment_3b0NGChdo6dGTMq2WnAGvvqVpAp5sKaM.jpg
PobierzOdpiszę tutaj to co odpisałem koledze @KolegaPatryk:
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i
No chyba że sobota
@GrubyRozowyKot: czy to definicja mentalnej stulejki prosto z wikipedii?
Komentarz usunięty przez moderatora
@GrubyRozowyKot: ja tam bym się cieszył, gdyby dziewczyna się tak postarała na zwykłą randkę ze mną. Nie przesadzajcie.
@GrubyRozowyKot: gdyby tak zrobiła jakaś laska, to pół wykopu by było z------e komentarzami stulejek, na głó∑nej znalezisko z płomieniem o dyskryminacji białych meżczyzn, wyyślanie od idiotek p0lek i karyn, no, ale że to facet wystawił jakąś laskę, która po prostu się przygotowała do wyjścia na randkę to xD i heheszki.
XDDD
@panzerfast: to mój pierwszy odruch, jak widzę, że napisała coś takiego (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez moderatora