Wpis z mikrobloga

@r5678: Nie chodzę na randki.
Odpiszę tutaj to co odpisałem koledze @KolegaPatryk:
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i
  • Odpowiedz
Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i poszli grać w csa dalej.

@GrubyRozowyKot: czy to definicja mentalnej stulejki prosto z wikipedii?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r5678: Nie chodzę na randki.

Odpiszę tutaj to co odpisałem koledze @KolegaPatryk:

Otóż istnieją takie osobniki płci męskiej którzy by się speszyli widząc odwaloną jak woźny na dzień nauczyciela. W głowie mieliby myśli "ciekawe na co liczy, że się tak odwaliła?" "może jest w ciąży i desperacko szuka ojca dla gówniaka?" albo "musi nadrabiać tapetą i strojem bo ma kiszonkę w głowie?" , zawróciliby się na pięcie i
  • Odpowiedz
ona się odstawiła, szpilki, sukienka

ja j---e jaka desperatka xD

@GrubyRozowyKot: gdyby tak zrobiła jakaś laska, to pół wykopu by było z------e komentarzami stulejek, na głó∑nej znalezisko z płomieniem o dyskryminacji białych meżczyzn, wyyślanie od idiotek p0lek i karyn, no, ale że to facet wystawił jakąś laskę, która po prostu się przygotowała do wyjścia na randkę to xD i heheszki.
  • Odpowiedz