Aktywne Wpisy
lunari6 +105
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wesele #slub #kredyt #zwiazki #rozowepaski
Pogięło Cię?
@miahuoe: Co jest w tym złego? Ludzie na wszystko biorą kredyty.
@Prokurator1990: Po ślubie będziemy.
Jeżeli są a sobą już jakiś czas, mają poukladane w glowach, to czenu nie?
Zwlaszcza, jeżeli np.nie idą na studia tylko od razu do pracy.
Znam takie pary, dobrych kilka lat po ślubie i wszystko jest ok.
Co prawda pomysł na kredyt na wesele niekoniecznie swiadczy o tyn rozsadku, no ale ja tu wietrze zarzutke :p
1. poczekaj aż różowy będzie na siebie zarabiał
2. nie bierz kredytu na wesele
3. nazbierajcie na wesele
4. nie bierz ślubu w wieku 23 lat - nie wychodzi się z imprezy o 21.
@krytyk1205: Nie wycofam się teraz ze ślubu, poza tym nie chcę.
@krytyk1205: Niech mi ktoś wytłumaczy co jest w tym takiego złego.
@krytyk1205: ???
Nie spiesz się różowy jak kocha to nie ucieknie. Żyj i oszczędzaj na wspólną przyszłość. Kredyt na wesele to durny pomysł.
@zemsta_przegrywa: mam wrażenie, że u ciebie winda nie dojeżdża na najwyższe piętro. Mam rację?
@pawel-niczyporek: Nie masz. Ale idioci często sądzą, że mają rację, gdy jej nie mają. Nie martw się.
@krytyk1205: Ale po co piszesz nie na temat? ¯\_(ツ)_/¯ To ile mam czekać ze ślubem? Do 30? ( ͡º ͜ʖ͡º)