Wpis z mikrobloga

Cześć. Jestem labradorką i właśnie dostaje kroplówkę po tym, jak dorwałam się do torebki w której znajdowały się różne leki. Przez co zaczęłam rzygać po każdym posiłku :)
Ale patrząć na mnie widać, że chyba jestem świadomym labradorem, że odwaliłam lipe :)

#pokazpsa #weterynaria #niemamdzieckaalemamlabradora
img99x - Cześć. Jestem labradorką i właśnie dostaje kroplówkę po tym, jak dorwałam si...

źródło: comment_3Dtu69VhppkihE6c2brMj9n7b57utcds.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@img99x: mój za szczenięcych lat potrafił otworzyć lodówkę i spałaszować połowę jej zawartości, pogryźć meble, wyjąć schowaną na dnie szafy kamerę, zeżreć pilot od telewizora czy wówczas dwumiesięczną Nokię 6100 ojca.
Ale i tak muszę przyznać że labradory to cudowne, kochające psy, nawet kiedy są stare i lekko niedołężne. Nigdy nie okazał agresji, nigdy nikogo nie ugryzł czy nie skrzywdził, bardzo cierpliwy, ale też strasznie nieuważny i ciapowaty, co ma
  • Odpowiedz
@manualnyautomat: labek jest następcą mojego ukochanego boksera który musiał być uśpiony. Przeżyłem go bardzo ale wiem ze z tym ciapkiem kolejne lata będą wspaniałe :p tyle ile radości daje labek to wie tylko osoba która ma tego psa na codzien:)
  • Odpowiedz