Wpis z mikrobloga

• 66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
Może ktoś zna jakaś aplikacje do streamingu która robi odrazu zapis na jakiś serwer podczas nagrywania? By można było potem odrazu to wrzucić na TAG.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@a_ma_pan_dowud dziękuję za dobre chęci ale pojechać tam samemu to już dla mnie nie problem, problemem jest tylko to ze kielc nie mam nigdy po drodze a jechać pod dom i dzwonić domofonem też nie chce by jeszcze mnie pozwie za nękanie
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Sramnapsajakgorucham jedyny problem to trasa do kielc, jezdze do warszawy, poznania, Wrocławia i nigdy nie mam ich po drodze.
Jak będę na miejscu to nie mogę wołać bo ulaniec czyta TAG i sie zamknie ma strychu :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@biosy_ z jednej strony tak z drugiej jechać tam, stać cały dzień a go nie będzie, do tego wolałbym by był sam bo jak bedzie z marianem to tak nie bardzo,no chyba ze w drodze na parking
  • Odpowiedz
@marek-jan: teraz tak myśle by kamere i inne pierdoły jak wagę lepiej ukryć bo jak będzie widział kamere to będzie udawał tą osobe co na vlogach a tak jeszcze nagram jego prawdziwe oblicze chciwego cwanego janusza
  • Odpowiedz
@basssiok: ewentualnie czekać na te spotkanie które zapowiadał na live w listopadzie i gdzieś w połowie eventu w kilka osób się ujawnić co my za jedni

@ArkadiuszF: wiesz on jest tak powalony, wierzy w chore teorie że nie zdziwie się że nawet jak mija w galerii kogoś kto wage kupił i ją niesie to unika, zawraca i idzie na około - taki odruch bezwarunkowy jak to że gdy
  • Odpowiedz