balatka
461
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
dupa-z-tylu
@balatka: przypominam, że tacy ludzie także mają prawa wyborcze i pośrednio decydują o losie narodu *fly away*
788
Shadou
@balatka: zegnam nara
Ale pocisk
150
piwniczak
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
5.....9
5.....9
@balatka: ale to zarzutki
5
lukaseczek
lukaseczek
@Wina_Segmentacji @balatka To musi byc rozmowa dwóch botow. Chwilowo sie rozwijaja powoli, maja male poczucie humoru. Moze juz niedługo zaczna byc dla siebie milsze. Zamiast zwyklego zegnam nara zaczna cytowac klasykow: znak pokoju bye bye #mareczek zapraszam do tresci ogloszenia xD
5
Wina_Segmentacji
@balatka Całe te to w pewnym sensie brzmi jak rozmowa dwóch botów lub jakiejś sztucznej inteligencji tak stawiając je razem ze sobą na Jutubje są np. takie filmiki tego typu
4
m.....e
m.....e
4
Jswgecz5
4
firefighter
@balatka: przecież to wali fejkiem na kilometr. Zresztą jak większość tego typu dialogów
2
rraaddeekk
@dupa-z-tylu niestety oni wybrali nam PiS bo poncet dajo
2
S.....d
@dupa-z-tylu Dlatego demokracja to najgorszy system rządu
2
TerroriX
@balatka głęboki spacerówka
1
Jestem_tu_zielony
@balatka: niesamowite, tyle blędów, ale "obchodzi" i "żegnam" napisała poprawnie. Ja nie wiem, to są jacyś patole, trolle, czy uj wie co. Może boty? Nie wiem, najstraszniejsza jest wizja, że to była pani madka, prawdziwa, taka co siedzi przed telefonem, czy komputerem i ona naprawdę tak pisze. Że to jest prawda... :(
1
c.....a
c.....a
@dupa-z-tylu: no tak, tylko w polsce jest demokracja xD
1
SzymonCzarownik
SzymonCzarownik
@dupa-z-tylu: przypominam, że to fake, a takie pelikany jak ty mają prawa wyborcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
iRickGrimes
@balatka: nie wiedziałem, że na mój tag ktoś jeszcze wrzuca (。◕‿‿◕。)
0
troloking
@balatka: gdy Polka spotyka P0lke
0
PrzecietnyUzytkownik
@balatka Odechciewa mi sie zyc jak czytam te wysrywy madek
0
w.....d
w.....d
@balatka: justgeneratorthings
0
Jerry664
@dupa-z-tylu Styl pisania wygląda cygańsko, oni i tak nie chodzą na wybory ¯\(ツ)/¯

No chyba, że to Karina a nie Samanta, to wtedy trochę gorzej. Ale margines prawa wyborcze też ma zazwyczaj w poważaniu
0