Wpis z mikrobloga

@KochanekAdmina: uwielbiam konstruktywne komentarze, od osób, które mało wiedzą. Owszem, do profesjonalnego piekarstwa dużo mi brakuje, ale co według ciebie jest tu #!$%@?? Co jest nie tak z miąszem? Od kiedy pęcherzyki muszą być małe?
Tu masz link do jednego z piekarzy o światowej renomie i wskaż mi, gdzie on ma małę pęcherzyki?
https://www.instagram.com/trevorjaywilson/

Swoją drogą chleb ocenia się głównie po smaku, a co do tego to nie mam zastrzerzeń, że
uwielbiam konstruktywne komentarze, od osób, które mało wiedzą


@skotfild: Byłem tylko przez pewien okres swego życia piekarzem (takim prawdziwym) więc co ja tam mogę wiedzieć xD

Od kiedy pęcherzyki muszą być małe?


@skotfild: Od zawsze. Mają być małe i regularnie rozmieszczone. Tak masz w każdym podręczniku do piekarstwa i każdy chleb wykonany zgodnie ze sztuką tak wygląda.