Wpis z mikrobloga

Mircy, chcę w tym roku ze swoim różowym jechać na wakacje, a nigdy nigdzie nie byłem poza cebulandiom. Szukałem jakichś info ale w punktach reklamujo tylko ciapackie kraje, nawet Cejrowskiego pytałem ale On mi tylko chciał koszule sprzedać :| Znacie jakiś fajny kraj w którym :
- dominująca religia to nie Islam,
- dominująca rasa to biała/ żółta,
- nie ma wojny,
- nie jest zimko.
I nie wiem gdzie teraz dać znak zapytania więc go nie napiszę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 38
@baelVeri Bułgaria. Tanio. Cieplo. Blisko.Np Svieti Vlas. Nie ma tyle tłumów co w Słonecznym brzegu.
Chorwacja. Tanio. Ciepło. Blisko. Tu wszędzie jest ładnie.
Krym. Daleko. Ciepło.
  • Odpowiedz
@baelVeri: W Europie całe południe. Bałkany, Grecja, półwyspy południowe, podobno Bułgaria nie jest droga, a jest piękna. Poza Europą to chyba Tajlandia jest najpopularniejsza. Mój kumpel chwali sobie bardzo Kanadę.
  • Odpowiedz
@baelVeri: Organizuj sobie wyjazd na własną rękę, biura podróży nie zaoferują Ci nic czego sam nie był byś w stanie zrobić, przereklamowaną? To wszystko zależy czego oczekujesz, zwiedzanie, aktywny wypoczynek. czy leżenie przez cały wyjazd przy hotelowym basenie :)
  • Odpowiedz
@baelVeri: kolejny xD jakieś postanowienia noworoczne? ;-)

- termin nakreślić
- budżet ile na osobę
- organizacja własna/czy biuro podróży
- wyżywienie jakie
  • Odpowiedz
@baelVeri: jak na bogato to moze key west i floryda, a tanio w europie i tez spoko to wlochy i polecam lido di jesolo - dosyc blisko wenecji wiec jak cos to macie dodatkowa atrakcje, jak po taniosci to jakies tanie linie lataja na lotnisko w wenecji i dalej autobusem lub taxa.
  • Odpowiedz