Aktywne Wpisy
klubzangli +7
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

Mam problem, jestem uzależniony od Pepsi. Potrafię wypić 2-3l w ciągu dnia. Uzależnienie traw dobre kilka miesięcy. Próbowałem jakoś przestać nie kupując ale nie potrafiłem dłużej niż 1 dzień wytrzymać, wstawałem w nocy o 3 nad ranem i jechałem na stację paliw kupić zapasy tego cudownego napoju. Jak nie wypiję to się senny robię, nic mi się nie chce a jak wypiję parę szklanek zimniutkiej Pepsi z lodówki to od razu humor mi się poprawia. Nie musiałbym jeść, grunt aby tylko mieć ten napój schłodzony przy sobie.
Parametry 170cm, 85kg - waga stoi w miejscu co mnie zaskakuje bo myślałem że podskoczy ale nie. Glukoze mam w normie (71 - 75 mg/dL z krwi) bo robię badania co miesiąc.
Gdzie może leżeć problem? Nie napiję się Pepsi to łapię strasznego doła, jestem senny, nie chce mi się nigdzie wychodzić.
Niebieskipasek level 20.
#medycyna #uzaleznienie #psychologia #niebieskiepaski #jedzenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
źródło: comment_qUYeGjEoQ7olVNsKBYb0GcQ6RNqtWeay.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: W uzależnieniu od Wypoku.