Wpis z mikrobloga

@Leoncjovitz: o kurnia czyli świecka tradycja Bebzunatora, czyli picie gorzały w Niedziele jest przeniesiona na Piateczek! Coś Kommodus ma świetny dzisiaj humor, pewnie jakiś interesik zrobiony w Wrocku, może też żarło pod korek za rekomendacje, i BUCH , chlejemy gorzałkę!!! Z dystansem Wypok!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DonJohnsonXIII: @Leoncjovitz: O k---a nieważne ale pewnie reklamuje coś jak to szafa- tylko wielcy myśliciele powiedzcie mi co jest nie tak w napiciu się w piątek wieczorem? HALO K---A PYTAM SIĘ i nie chodzi o komodę tylko o wasze bycie dzbanem. Czepiajmy się wszystkiego dobra metoda.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Leoncjovitz: człowieku popacz moje posty i mi tu kaszanka nie zaśmiecaj. Już mu się posypałty bo w tym momencie ich nie miał a zaraz ma i chla. Komoda flote ma mimo naszego hejtu tak czy siak taka prawda i nie o to chodziło w moim poście nie spłycaj
  • Odpowiedz
@kamyk2k2: przypominam ze jest to tag o Szafie a nie o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc się będę rechotał że chleje gorzałę w Piątek, bo Bebzunator UWIELBIA chlać GORZAŁKĘ!!! Kapisz?! Także z dystansem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@DonJohnsonXIII: Kapisz frajerze,przecież chlanie w piątek to dla ciebie abstrakcja, w ogóle chlanie i kumple. Rechotaj aż się zadławisz szmato elo nawet fałszywy szafa ma lepsze życie osobiste od ciebie.
  • Odpowiedz
@Leoncjovitz: Co? xD Trochę trudu sobie zadaj czytając komentarze człowieku w------o Cię za mocno w weekend? Nie darzę szacunkiem ani wykopka dona dragona ani tego hrabie co był wcześniej profesorem komodusem tutaj, ale co ty o-------ś nazywając mnie marcinkiem to ja nawet nie xD
  • Odpowiedz