Wpis z mikrobloga

Wczoraj miałem sen, w którym jeden nieznany mi gość, chciał mnie upokorzyć przy sporym tłumie moich znajomych i przyjaciół.
Powiedziałem "przecież to Ty jesteś słaby, a ja po..." i wtedy wszystko zniknęło i zobaczyłem demona. Mniejsza o to jak wyglądał. Wybudziłem się i wróciła mi świadomość do stanu alfa snu. Widziałem jego twarz, a potem jego białą, świetlistą aurę, dosyć przyjemną, mimo, ze twarz była przerażająca. Widziałem to jeszcze przez kilka sekund. chciałem utrzymać to na siłę, ale zacząłem się wybudzać i widzieć przez zamknięte powieki.
To pierwszy taki, mój świadomy kontakt z demonem.
To już druga noc po tym śnie i budzę się wcześniej niż powinienem, mimo, że nigdy nie wstawałem wcześnie rano.
Nie mam z kim o tym porozmawiać.
#klubswiadomych #alternatywneteorie #ciekawostki #swiat #swiadomosc #rozwojosobisty #mistycyzm #okultyzm #wiara #parapsychologia #psychologia #wizjechorejglowy #teoriespiskowe #paranormalne #nauka #oswiadczenie #przemyslenia #feels
#chcepogadac
  • 3
  • Odpowiedz
@drlect3r: mozliwe ze lucyfer cie odwiedzil, swietlista aura, twarz przerazajaca - moze to byc tylko obraz jak ty postrzegasz demony. Kiedy wzrasta w nas swiadomosc lub nieswiadomie otwieraja sie czakry podczas snu takie rzeczy sie dzieja. Czasem tez pewne anioly- tak demony to anioly, pradawne bostwa, szukaja kontaktu z nami. Nie, nie po to aby zniewolic twoja dusze, ktora i tak juz jest zniewolona w cyklu reinkarnacji, a w celach
  • Odpowiedz