Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
skrogg +9
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".
źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: comment_EhEysEZwP529JxqXRoN02LCmVcEgfCHB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Streszczenie + własna interpretacja + własna wersja/rady oczywiście nie wymyślę koła na nowo dla kogoś kto zna ten plan.
@97przemo97: też. Dodatkowo w 2018 chyba jeszcze się wyrobię z Greyskullem LP dla zaawansowanych 4dniowym.
Na tym tagu 95% postów to jak zacząć i jak się odchudzić, co dzień to samo
Póxniej się ludzie dziwią, że się im odpowiada, przybij propa, czy inny prześmiewczy teskt. odpowiadanie na te same pytanie po raz n-ty się znudzi każdemu
Jak będzie dobre i tak większość zdecyduje to jasne, zamierzam też tam trochę dodać minimalistycznie o żarciu i spaniu. ¯\_(ツ)_/¯
@JuneJohn: dokładnie, takich poradników to jest od z-------a na siłowni, i każdy ma swój najlepszy plan, mi by wystarczyła plakietka jak ćwiczyć i tyle, a reszta to mnie j---e. I tak każdego kto nie chce być pro builderem to wystarczy 5x5/fbw i tyle
jak wyżej. I to inna metoda niż tradycyjna liniówka