Aktywne Wpisy

anoysath +2796
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja

źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +207
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski

źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz
Obrazek dla atencji.
#bekazlibka #neuropa #zandberg #razem #antykapitalizm
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
nie misiu, polityk a osoba prywatna to coś innego, zwykłych osób za ich poglądy nie winię bo często nie są świadomi pełni ich spektrum i konsekwencji, co do polityków - mam zupełnie inne zdanie, ich winię bo są albo chociaż powinni być świadomi tego co robią
misiu polityka tożsamościowo akurat jest dla mnie drugorzędna - i dla polityków też, gdy tylko stanie się niewygodna to swoje progresywne narracje porzucą, liczy się interes materialny a na tej płaszczyźnie KO i Konfa wiele się nie różnią - w końcu PO już kiedyś służbę zdrowia próbowało sprywatyzować ale młodsi ludzie nie pamiętają.
źródło: c9129de32dea61f2db799f637d0f2fbf95b387ad82e45cb73c467d777bb005e9
Pobierznie mam dlatego nie chce konfy gdziekolwiek blisko władzy, wolę PIS niż konfę i wolę PO niż
Swoją drogą, w google nic nie znalazłem, żeby Trzaskowski powiedział o Mentzenie "faszysta". Nie wiem do jakich słów się odnosisz, ale często politycy i dziennikarze używają takich określeń w sposób mocno przesadzony tylko dlatego, że niosą duży ładunek emocjonalny,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzP--------e, bo niestety głosuję na tę partię. Ale twardy elektorat oczadziały jak żaden inny
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: No zdecydowanie, ideowe razemki najgorsze k---a mać. Jestem Razemkiem i na wykopie literalnie tylko jeden razemek zadeklarował, że na wybory nie pójdzie. Na X masz trolli i boty podające się za razemków.
Ciekawe czy to początek rozłamu w Konfie czy Bosak ma urabiac PiS a Mentzen PO.