Wpis z mikrobloga

@junoreactor: tak samo jak dla tego co nie pracuje na zmiany. Doba Twoja jedzenia jest liczona od momentu gdy się obudzisz do momentu gdy idziesz spać i nie patrzysz, która jest na zegarku
  • Odpowiedz
@Kasahara: Czekam na sensowny plan FBW dla różowych. Wykorzystuję teraz damską wersję FBW Sakera, ale po ostatnim filmiku Seby, wprowadziłam kilka zmian i marzę o jakimś rzetelnym planie, któremu nie będzie niczego brakowało (np. zgięcia kolanowego jak u Sakera)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kasahara mistrzu, a będzie zniżka świąteczna na Twoją dietę? Troszkę się zaskoczyłem jak zobaczyłem różnice w cenie ok. 40% (pomiędzy czarnym piątkiem 180zl, a teraz 250) :)
  • Odpowiedz
@fulso: raczej będzie ciężko - spodziewam się totalnego nawału od 1 stycznia i zniższymi cenami prawdopodobnie bym oddawał +1msc ludziom rozpiski z racji zainteresowania ponad miarę. Ale w przyszłosci zastanawiam sie może nad jakimś praktykantem, któremu bym przekazywał wiedzę ¯\(ツ)_/¯

@VeXes: wiesz rozkład jak przy 4 dniowym 5/3/1 bojów będzie tylko z metodologią greyskulla ¯\
(ツ)_/¯ no tylko od raz sensownie asysty i akcesoria dobiorę.
  • Odpowiedz
@Kasahara Parafrazując, czekam z wiadomo czym w łapię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam jestem już zmęczony 5x5 więc może spróbuję czegoś nowego po Twoim arcie ;)
  • Odpowiedz