Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +531
Nowy, pachnący świeżością przystanek Reduta Wolska. Pierwszy dzień po otwarciu ogromne graffiti, szybko zamalowane przez utrzymaniowców, ale ślad pozostał.
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
neurotiCat +10
Zadziwia mnie to polskie uwielbienie dla Litwinów.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
#studbaza #warszawa ##!$%@? #testoviron
#carboners #bmw #samochody
Codzienność na tej uczelni
Szkoła popularna wśród dzieci przedsiębiorców, super miejsce do nawiązywania przyszłościowych kontaktów.
Przykład z mojego roku, 2 kumpli zgadało się na otworzenie myjni + detalingu, jeden załatwił od Ojca kawałek zajezdni dla tirów z hangarem, a drugi ogarnął gotówkę na start i dobrze im to się kręci.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Niestety to tylko złudzenie, #!$%@? jest max. 5%
Serio tu jest kulturka i na przykład zero jakiekolwiek bullingu, co z tego co czytam na wykopie zdarza się często na polskich uczelniach
@Wygryw11: Masz pod reka jakies wpisy? Nigdy na cos takiego sie nie natknalem
Często pod tagami przegryw wiedziałem, jak ktoś się żalił, że przykładowo jakaś dynamiczna laska się z niego śmieje na ćwiczeniach.
@Papilon:
W sumie mam na myśli bardzo przyjazne i otwarte podejście wszystkich do wszystkich.
Całkowity brak podziału, na lepszych/gorszych, biednych/bogatych itd...
często jakiś grubas 2/10, który w publicznym liceum mógłby pomarzyć o życiu towarzyskim, ma normalną paczkę znajomych, w tym instagramowe laski.
Dla mnie odtrącanie kogoś, bo nie jest
@Wygryw11: ja mówię po własnych doświadczeniach, ale to w sumie nie bogacze tlyko wyższa klasa średnia XD.
Śmieszne, że na wykopie często czytam, że 3 osoby zarabiające przykładowo w miesiąc 100 000zl, 25 000zł i 3000zł są w tej samej klasie średniej :p
Moim zdaniem raczej 15% najgorzej zarabiających możemy zaliczyć jako klase niższą, 15% najbogatszych to klasa wyższa, a pozostałe 70% to klasa średnia.
Bo z tego co wyczytuje klasa średnia w społeczeństwie to ok. 70%.
Wg tego, to mało na tej uczelni klasy średniej.