Wpis z mikrobloga

@mateluszwajhe:
Ja prowadze firme z dziewczyną, na głowe już teraz zostaje nam więcej niż mielibyśmy w jakimś korpo po 10 latach xD

Jeden mój kumpel znalazł już przyszłościową prace, drugi ma załatwione stanowisko w firmie Ojca, trzeci będzie podwykonawca w rodzinnej firmie itd itd
  • Odpowiedz
@palevicev:
Nie dziwie się, to nie uczciwe jak ktoś musi ciężko pracować na auto za 20k, a ktoś inny musi poprosić kilka razy rodziców i ma jakieś M3 z salonu, no ale świat nie jest uczciwy
  • Odpowiedz
Najbardziej mi się zawsze podobało sąsiedztwo tej uczelni z MPWiK. Elita i śmietanka, szczególnie latem, ma okazję powdychać swąd gówna połowy prawobrzeżnej Warszawki. Specyficzny dysonans.
  • Odpowiedz
@Wygryw11: widzę kręcenia butthurtu u wykopków ciąg dalszy.
Jedyne co to nie wiem czy jest się czym chwalić skoro ma się taki start w życiu :P Tak czy inaczej samochody fajne, jeszcze żeby większość z właścicieli poznała na własnej skórze wysiłek, jaki trzeba włożyć w zarobienie na takie coś to by było git.
  • Odpowiedz
@sad_pepe: @Asfalt_Drobiowy:
Swoją drogą właśnie w Styczniu planuje sobie kupić takiego Mustanga GT S550. Sprowadze go z USA za gorsze, w międzyczasie sprzedam Caymana, potem po 6 miesiącach od rejestracji sprzedam Mustanga z zyskiem.

A po sprzedaży wszystkiego będę polował na Maserati Ghibli SQ4, by na zime 2019 mieć 4x4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Na moje klasa średnia kończy się na 10k miesięcznie.

@Wygryw11 a na moje prawdziwa klasa srednia to sie gdzies od takiego progu zaczyna. 120k rocznie czyli rok pracy na samochod klasy sredniej.
Ludzie Bogaci to zarobki min 50k miesiecznie.
  • Odpowiedz