Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +41
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Komentarz usunięty przez moderatora
@LajfIsBjutiful: Tak, tak, oczywiście, twoje niepowodzenia na pewno wynikają z bycia lepszym od tych podludzi.
@patrzpan: Jest coś bardziej kłamliwego - kolesie którzy tłumaczą swoje niepowodzenia tym, że są wrażliwymi romantykami xD
@Elaviart: Nie wiem jak oni, ale zasada jest taka: im bardziej ci zależy, tym większa szansa że nic z tego nie wyjdzie. Ludzie wolą mieć coś, co jest nieosiągalne dla reszty. Dlatego też takie romantyczne p-------i są często odrzucane.
@qmpfe: Bzdura, nie chodzi o to jak ci zależy tylko sposób w jaki to ukazujesz. To nie ma nawet większego sensu, jak to że komuś zależy miałoby zwiększać szansę że nic z tego nie wyjdzie? xD
W każdym razie, taki jest obraz romantyka - to nie jest p---a, która przegrała swoje życie i wylewa swoje żale w Internecie.
Poza tym to się nie wyklucza. Można romantycznie palić razem flary na stadionie, nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@qmpfe: bo dla was to, że wam zależy to jest od razu uzależnianie swojej wartości od tego, czy kobieta będzie wami zainteresowana czy nie xD
Komentarz usunięty przez autora